2016. augusztus 4., csütörtök

Üvegbútor

A Horák Üvegtechnika egyik kiemelt szolgáltatási területei közé tartozik az egyedi üvegbútor készítése. Modern lakások, irodák különlegesen elegáns és esztétikus kiegészítője vagy domináns alkotóeleme lehet. Webáruház, webshop, tükör, üveg.


A KollárÜvegnél lehetősége van egyedi és személyre szabott üvegbútorok elkészíttetésére is. Ha üvegbútorokra gondolunk legtöbbünknek a klasszikus, üvegből készült bútorok jutnak eszünkbe elsősorban: az.

Cégünk több mint éves tapasztalattal rendelkezik az üvegbútor gyártás területén. Minden bútorunk egyedi. Békés Megyei Kormányhivatal által megrendezett Pályaválasztási Vásáron. Keret nélküli üvegajtó szerelvények– Üveg Világ Kft. Lakberendezés trendMagazinban.


A lakbermagazin a lakberendezés, lakberendezési ötletek, lakások berendezése témakörökben kínál hatalmas mennyiségű, fotókkal illusztrált, válogatott anyagot, a köztük előforduló üvegbútor ötleteket ezen az oldalon gyűjtöttük össze – üvegbútor tippek, üvegbútor képek, üvegbútor. Esztétikus, egyedi és biztonságos üvegvitrint szeretne?

Ez a bútortípus soha sem megy ki a divatból. Az üvegvitrin rendkívül elegáns megjelenést biztosíthat üzlethelyiségeiben, vagy éppen lakásában. Közvetlenül a gyártótól! Egyedi méretű, edzett-biztonsági üvegajtók, zuhanykabinok, üvegfalak, korlát üvegek, üveglépcsők, festett üvegek, tükrök, dekormintás, nyomtatott üvegek gyártása kedvező áron, rövid határidővel, akár beépítéssel is. Az üveg- és a bútoripar már régóta összefonódtak.


Ma már elképzelhetetlen egy konyhai bútor, vagy egy szekrénysor tükör, vagy üvegfelület nélkül. Jellemzően elmondható napjaink lakberendezésére, hogy az üveg egyre nagyobb teret hódít. Számos előnye között szerepel a higiénikusság, könnyű.


Irodai üvegszekrények gyártása vagy akár kiállításokra – egyedi tervezésű szekrények polconkénti kg teherbírással. Edzett hőkezelt üvegből gyártjuk a szekrényt mérettől függően vagy ragasztott biztonsági üvegből mm biztonsági fólia réteggel. Timót utcában lévő üzemcsarnokokban végez üvegmegmunkálást.


Ezen túlmenően, ez a bútor lesz tökéletesen kombinálható zuhanyozó, ami egy harmonikus együttese. Lakossági szolgáltatásaink közé tartozik a klasszikus ablaküvegezés, portálok javítása, hőszigetelő üveg gyártása és beszerelése. Foglalkozunk képkeretezéssel, ezen belül kasírozással, paszpartu-vágással és tükörkeretezéssel.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Budapest egész területén, órán belül, biztosító által elfogadott árakkal dolgozunk.


Vállaljuk kirakatok üvegezését, üvegbútor készítését, a lakosság részére ajtók, ablakok üvegezését, tükörlapok vágását is. Igény szerint Gyálon is vállalok üvegezést, kiszállással. Andrásdekor Üvegbútor - Érd Cégünk üvegfalak, üvegbútorok, üvegajtók zuhanykabinok színes üvegburkolatok, tükrök gyártásával és kivitelezésével foglalkozik! Egyedi megrendeléseket teljesítünk az ingyenes felméréstől a látványtervek készítésén át a komplett kivitelezésig! London - Árajánlat.


Zalaegerszeg Hock János út 51.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések