2016. augusztus 26., péntek

Lindab cserepeslemez ár 2017

Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Lindab Rainline FONTOS! Mivel az esztétikai élmény nagyon szubjektív fogalom, így ezt képletekkel vagy grafikonokkal nem is tudjuk ábrázolni. Lakossági szellőztetés.


Otthonának megfelelő szellőzése fontos a beltéri klíma kialakításában és családja egészségének megőrzésében.

Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! Mindennemű bádogos munka kivitelezése. Ereszcsatornák, lefolyócsövek gyártása, ablakpárkány gyártása, szerelése, kéményszegélyek készítése.


Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. Az Information Gateway újdonságai. Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason!

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Termék, Szín, Nettó ár , Bruttó ár.


LINDAB Topline Roca kőzúzalékos cserepeslemezek. A fogadószerkezet egyszerűsége, a gyors és könnyű. Akciós termékek és árak. Tetőfedés, cserepes lemez , lindab -tető. VIHARKÁR AKCIÓ - ! Az ár tájékoztató jellegű nem minősül ajánlattételenek!


Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is. Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! PRO cserepeslemez Cégünk Zsámbékon a PRO cserepeslemez típust gyártja.


A könnyű tető, így nem terheli le túlságosan sem a szerkezetet, sem pedig az egész épületet. Cserepeslemez súlya? Segítünk a választásban!


Napjaink két legkeresettebb tetőfedő anyaga a cserepeslemez és a cserép.

Sokan nem tudják mi a lényeges különbség a kettő között, vagy egyszerűen csak nem tudnak dönteni. Kitűnően alkalmas károsodott, megrongálódott (pl. szélvihar vagy jégverés által megsérült) tetők gyors felújítására. Elsősorban családi házak, lakóházak tetőfedésére, de akár középületeknél, irodaházaknál is használható.


Az alkalmazhatóság feltétele a minimum 14°-os dőlésszög. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tilos a lemezek vágása olyan szerszámokkal, amelyek használata hírtelen hőmérsékletet emelkedéssel jár, pl.


Ennek használata a horganyzás sérülésével járhat, melynek következtében megindul a korrózió, amit a felhevült lemezfelületbe olvadó forgácsdarabok tovább gyorsítanak. A cserepeslemez vágása: !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések