2016. augusztus 15., hétfő

Elektromos lombfűrész

Professzionális gép a finom, pontos vágásokhoz. A variálható sebességnek és a különféle. Ergonomikus fogantyúval jól irányítható, kényelmes.


DREMEL Moto-Saw kompakt lombfűrész a Media Markt-nál. Termék címkék: dekopir, lombfűrész.

Az asztali lombfűrész különböző fűrészlappal (mindegyik darab) szállítva, melyeket a gyors penge feszítőrendszer miatt könnyen lehet cserélni. A porszívó-csatlakozásnak és a rugalmas porfúvónak köszönhetően mindig tiszta munkakörnyezetben dolgozhat, és jó kilátás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Akciós Asztali dekopírfűrész ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A képek bizonyos esetekben illusztrációk!


Vásárlás: Szalagfűrész árak, eladó Szalagfűrészek. Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon.

Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot! Pansam elektromos lombfűré. A GRAPHITE márka célja kiváló minőségű elektromos kéziszerszámok és tartozékok biztosítása széles választékban a vállalkozó szellemű barkácsolók és szakemberek számára. Kézi fűrészek és reszelők vásárlása és rendelése az OBI-nál. Olcsó Fűrész termékek, Fűrész márkák.


Einhell BT-SS 4E asztali lombfűrész , precíz vágásokhoz, és hasonló asztali dekopír fűrészgépek azonnal raktárról, országos házhoz szállítás. Lombfűrész és tartoz Lombfűrész és tartoz kínálatunkból. CFH gáz és elektromos forrasztástechnika.


Videóval támogatott termékek. A műanyag, fa, vagy fém anyag nem lesz számára akadály. Választható lengő mozgás és elektromos fordulatszám szabályozás. Ferde vágás lehetősége 45° szögben. Többféle olcsó, használt fűrészgép fához eladó.


Mennyi a fűrészgép fához ára használtan? Asztal mérete 2× 4mm, dönthetőség – 45°, a fűrészlap távolsága a keret hajlatától 4mm, max. A LUX-TOOLS DKS-1dekopírfűrész teljesítménye 1W, és kizárólag fa vágására alkalmas.

Elektromos lombfűrész , minőségi mangánacélból, egyszerűen befogható fűrészlappal. A dekopírfűrész a lombfűrész elektromos változata, amely precíz és pontos vágást garantál, és így a finom, bonyolult és részletgazdag fűrészelési munkák ideális szerszáma. Az Electricity Saving Box eltávolítja az elektromos hálózatban jelenlévő reaktív áramot, melynek eredményeképpen csökken a felhasznált áramerősség és a fogyasztás. A kevesebb energiát felhasználó készülékek mellett, kiadásaink.


Extol Industrial: Legnagyobb teljesítmény. Robusztus konstrukció. Megerősített kulcselemek, terhelési próbák, első osztályú anyagok.


Megbízható, a mindennapi ipari munkákhoz használható kéziszerszámok. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) használunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések