2016. augusztus 29., hétfő

Legrand c16 kismegszakító

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Legrand ? A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit.


A kismegszakító bekötése. Akad néhány gyártó, aki meghatározza a bekötés helyét, de ezt jól láthatóan jelöli is. A legtöbb esetben azonban szabadon választott a bekötési mód. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Fi relé, automata, mágneskapcsoló stb. Legrand RXlomha kioldású kismegszakító , melynek feladata, hogy túl áram- és zárlat-védelemmel lássa el az elektromos hálózatot, és a hálózatra kapcsolt elektromos berendezéseket, maximum 4V-os hálózaton. Villás vagy csapos fázissínnel sorolható. Tájékoztatjuk, hogy a legrand.


A LINE jelöli a kismegszakító bemenetét és a LOAD jelenti a kimenetét. De mért van ennyi vita még szakmai körökben is a kismegszakító bekötésével kapcsolatban? Sokan a pólusok számozása szerint kötnek, mások a kismegszakító szimbólumában látnak bekötési rajzot. Biztosan nem ezek, a más szempontból viszont fontos.


A táblázatra kattintva, billentyűzete jobbra-balra gombjaival tudja előgörgetni a nem látszó információkat. Gyártó ABB ABB Eaton Magyarországi forgalmazó ABB Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. You are critical to the success of your organization. Share this product Kategóriák: Kismegsz. Kismegszakítók és tartozékai, Villamossági készülékek, elektrikstore.


Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom. Legrand hivatalos forgalmazója, gyors kiszállítás, nagykereskedelmi áron. ABB, Basor, Cellpack.


Egy retró kismegszakító szétszedése és alkatrészeinek bemutatása. Bővebb információ a KATALÓGUS résznél vagy a. A készülék a kismegszakító és az áram-védőkapcsoló funkcióit. Ft Megtakarítás: Ft.


A TERMÉK SZAKÁRUHÁZAINKBAN, SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHATÓ MEG. TVÉTEL ÜZLETÜNKBEN. MELYIK ÜZLETBEN VAN.


Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések