2016. augusztus 5., péntek

Vízálló csengő nyomógomb

Szállítási idő: Raktáron. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Vízálló csengő nyomógomb a Falon kívüli kapcsolók és dugaljak kategóriában - most 6Ft-os áron elérhető. A felépítésük látszólag roppant egyszerű, hiszen csak egy kültéri és egy beltéri egységet tartalmaznak. A kültéri egységen helyezkedik el maga a nyomógomb , ami segítségével hanghatást válthatunk ki a beltéri egységen.


Lássuk részleteiben, mire érdemes figyelni, ha vezeték nélküli csengőt szeretnénk vásárolni.

Igen, a nyomógomb vízálló (IP55-ös besorolású), és védelemmel. OBI rádiós gong ajtócsengővel és USB-vel fehér 2m kerek. Honeywell vezeték nélküli kapucsengők. Az utolsó kapucsengő amit megvásárolt. Időjárásálló nyomógombbal , dallam.


IP(fröccsenő víz ellen) védettség. Elem nélkül használható csengő nyomógomb. A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza létre.


Voltos beltéri csengő.

Válogasson fantasztikus árú Csengők, kaputelefonok ajánlatainkból! Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás! Csengő vízálló , IPvédelemmel, vezérlő nyomógombbal. A mellékelt vezérlőt egy öntapadós lappal vagy a már előkészített lyukakkal lehet rögzíteni.


Vásárlás: Csengő árak, eladó Csengők. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Global FORECUMvezeték nélküli csengő. Olcsó Csengő termékek, Csengő márkák. Nálunk kedvező áron vásárolhat az alábbi kategóriában: Csengő.


Aktuális Vezetekes csengö ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Anco vezetékes csengő 230v. Megbízható csengő jelhosszabbító funkcióval (repeater), amely nemcsak házban és lakásban, hanem irodában is kiválóan használható. A csengő rendkívüli előnye a vezeték nélküli kivitele és a csengő nyomógombja hatótávjának meghosszabbítási lehetősége.


A vezeték nélküli csengők telepítése egyszerű, nem kell bajlódni a beszereléssel. Egyszerűen csak be kell dugni a vevő egységet a konnektorba az adót fel kell szerelni a tetszőleges ajtó mellé és kész is. Csengő - a jel hatótávolsága nyílt terepen: 1m, csengő beépített hőmérővel, az aktuális hőmérséklet mérése a csengő körül, a Learning code funkció lehetővé teszi több csengő vagy gomb egy csoportba történő párosítását, választható dallam, LED csengetés jelző a csengőn és a nyomógombon, nyomógomb névkártya tartóval, vízálló gomb IP44.


A nyomógomb és a csengő gyárilag párosítva vannak, csak vegye ki a dobozból és működik.

Opcionális csavarmentes felszereléssel és könnyen nyitható elem rekesszel, így percek alatt használatra kész. Elnézését kérjük, de ismeretlen hiba történt a rendszerben. Kérjük töltse újra az oldalt, vagy próbálkozzon később.


A hatótávolság 1m-ig a szabad hely. A telepítés nagyon egyszerű párosítás adó és vevő között automatikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések