2020. március 5., csütörtök

Szárítógép

Szárítógép vásárlás: Árukereső. Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok teljes kínálatából. Ez a szárítógép egy rendhagyó választás volt részemről.


Ahogy már a képről is láthato itt egy aprócskább készülékről van szó. Ennek megfelelően a teljesítmény és az ár is alacsonyabb lesz. A Zap Dry egy kisebb méretű készülék, ebből adódan kevesebb helyet is foglal, mint egy rendes szárítógép.

Kezdjük a szárítógép vezérlésével – válassza ideálisan a legegyszerűbbet. Nem akarjuk Önt alábecsülni, és később többet fog tanulni, de minél könnyebb a vezérlés, annál kényelmesebb az egész. Emellett például az idősebb emberek nem mindig értik meg a modern gépi szerkentyűket. Kattints és találd meg a legjobb ajánlatot az ÁrGép-en! SZÁRÍTÓGÉP akciós áron!


A feltüntetett árak az adott termékre vonatkozó kedvezményt tartalmazzák. AEG, Electrolux és Zanussi szárítógépek úgy szárítják a ruhákat, mintha azok a szabad levegőn száradtak volna, szárítógépeinket maximális hatékonyság és kedvező energiafelhasználás. Nézz szét webáruházunkban!


Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás!

A Magyarországon is érvényes szabvány szerint a következő kezelési jelképeket kell használni: A nedves kezelések (gépi, illetve kézi mosás, beleértve az áztatást, előmosást, mosást, öblítést és a víztelenítést – centrifugálást – is) jelképe egy vízzel teli teknő. Csomagolássérült, szépséghibás szárítógépek Budapesten azonnal átvehetőek, vagy házhozszállítjuk. A háztartási gépszerviz sorozatunk következő célpontja a szárítógép. A szárítás a mosási művelet befejező szakasza, melyet sokan kézenfekvőnek, kevésbé fontosnak tekintenek, holott ez a folyamat a tisztítás egy jelentős szakasza. A szárításnak nem csak az a feladata, hogy a ruhák nedvesség tartalma csökkenjen.


Az inverter motorral működő AEG mosógépek, szárítógép ek és mosó-szárító gépek hosszú időn keresztül gondoskodnak ruháiról, anélkül, hogy meghibásodnának. A szárítógép a mosógép tetejére is tehető egy opcionálisan megvásárolható összeépítő keret segítségével. A legmodernebb készülékekben hőszivattyús technológiát alkalmaznak, ahol jelentősen csökken a hőveszteség, s így az energiafogyasztás is. ECO Hybrid technológia: forradalmian új technológiánkkal Önnek lehetősége van vizet vagy időt spórolni a különböző szárítási programokkal. A hőszivattyús szárítógép alacsony hőmérsékleten szárítja meg ruháit, így használatával jelentős energiát spórol, ráadásul a szöveteket is kíméli.


A textíliák kezelési jelképei a termékre valamiképpen ráerősített, ma már szabványosított ábrasorozat. Ezek az ábrák (piktogramok) útmutatást adnak a felhasználónak arra, miképp kell eljárnia a termék mosásánál, vegytisztításánál és az ezekhez kapcsolódó műveleteknél (szárítás, vasalás). Kondenzációs és légelvezetéses szárítók a MALL. Széles választék, kedvező ajánlat akár ingyenes szállítással!


Mosógép, szárítógép , centrifuga kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Egy szárítógép időt és energiát spórol Önnek, valamint segít otthon rendet tartani. Nem kell kerülgetni a lakásban kiteregetett száradó ruhákat.


A holmik nagy része a gépből mehet egyenesen a szekrénybe.

Az Electrolux szárítógépek a vasalásban is segítenek, ezzel sok időt takarítanak meg Önnek. A program rövidebb, és kíméletesebben tisztít, esélyt sem adva arra, hogy a gyapjú ruhák esetleg összemenjenek. Az LG mosó- szárítógép igazi jolly joker a háztartásban, mivel a mosás végeztével átpakolás nélkül, egyazon mosódobban elvégzi a ruhák szárítását is. Az ilyen és ehhez hasonló, innovatív megoldások.


Ez a megoldás egyben helyet is takarít meg az otthonodban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések