2016. augusztus 10., szerda

Bejárati ajtó beépítéssel miskolc

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. Miskolc weboldala, Nyílászárók Hisec biztonsági ajtók és aluplast termék forgalmazásával és nyílászárók beépítése foglalkozunk garanciával továbbá bejárati és beltéri ajtók, műanyag nyílászáró, garázskapuk beépítésével. Biztonsági bejárati ajtó Miskolc – Felhasználási területe.


Az acél bejárati ajtó kültéri nyílászárónak nem alkalmas napsütés hatására kitágulhat, valamint az acél miatt.

Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Az ajtó beépítés nagyjából óra, gyorsított felvételen: VIDEÓ ITT! Koncz Nyílászáró Kft.


Veka, Aluplast, Brügmann) Megrendeléstől számítva 2-hét. Műanyag ajtók és ablakok. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére.


Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal.

A műanyag bejárati ajtó előállítása PVC felhasználásával történik. A PVC egy rideg, kemény anyag, mely ellenálló az erős napsugárzással szemben. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Alapvetően két dolog kell: csend és idő.


Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat. Fa bejárati ajtó (tömörfa) Fa bejárati ajtóinkat több típusban is kínáljuk. Nem csak külöböző formákból választhat, de igen széles bevilágító kínálattal is rendelkezünk, a fa bejárati ajtót sokféleképpen üvegezheti, akár a szokásostól eltérő módon is.


A tömörfa bejárati ajtó fenyő alapanyagból készül. A shopban megrendelt ajtókat kollégáink szakszerűen beépítik az Ön otthonában. Az évtizedes tapasztalatunk garantálja a gyors, pontos munkavégzést.


A régi ajtót kibontjuk és díjmentesen elszállítjuk, az új bejárati ajtó beépítéséhez minden szükséges szerszámot és anyagot a szakembereink biztosítanak. A panellakások szabványos falnyílásokkal vannak ellátva, ezért szabványméretű. Több 1műanyag bejárati ajtó készletről, olcsón!


Bejárati ajtó , ablak, erkélyajtók országos hálózatunkban! Akciók, kedvezmények.

A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás! Első számú és egyben legfontosabb feladata hogy otthonunkat elzárja a külvilágtól, biztonságot teremtsen, valamint szabad bebocsátást biztosítson az ott élőknek, miközben megakadályozza a rossz szándékú, hívatlan embereket, betörőket.


A fa bejárati ajtó otthonunk védelmének egyik legfontosabb eszköze. A segítségükkel a rossz szándékkal érkező személyek, valamint a külvilág zajai a lakáson kívül tarthatóak. Mivel fokozott használatnak van kitéve, gondoljunk csak bele, hogy naponta hány alkalommal nyitjuk ki és zárjuk be. A Hisec ajtók magas minőséget és nagy biztonságot nyújtanak. Panellakásba gipszkarton szegőléccel és a színével megegyező szegővel.


Online rendelés és webáruház itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések