2016. augusztus 19., péntek

Lb knauf vakolat színskála

Legyen szó homlokzatképzésről vagy belső átalakításról, az építkezés befejező lépése a színezés. Az épületfizika diktálta szükségszerűségek itt végre teret engednek az egyéni ízlésnek is, és mindenki kiválaszthatja a neki tetsző bevonatot, homlokzatra, lábazatra vagy belső felületekre egyaránt. Prémium termékek és megoldások hidegburkoláshoz, hőszigeteléshez, vakoláshoz, homlokzatfelújításhoz, színezéshez, aljzatképzéshez, betonozáshoz. A homlokzat és a falak megjelenését a színezővakolat színe és struktúrája határozza meg. Segítünk a megfelelő anyagok kiválasztásában és házad színtervének elkészítésében.


Prémium minőségű nedves színezővakolatok az LB - Knauf kínálatából.

Kiváló ellenállóképességű, könnyen felhordthat, kosztaszító és páraáteresztő termékek bármely felületre. Széles színválaszték, páraáteresztő tulajdonság és kiváló ellenállóképesség a külső behatásokkal szemben. Ezzel az ingyenes eszközzel könnyen megtalálható az összhang a homlokzat, a nyílászárók és a tető színei között. Struktúraválasztási és termékösszehasonlítási funkció. Thermo °Comfort fázisváltó, hőtároló vakolat.


A vakolóanyagban lévő 23°C és 26°C olvadáspontú fázisváltó anyaggal töltött mikrokapszulák révén a felhordott vakolat elnyeli a nappali felmelegedésből keletkezett hőt, amit az. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a homlokzat legfontosabb szerepe a környezeti hatásokkal szembeni védelem. Mindemellett alapvetően befolyásolja az épületek megjelenését és a róluk alkotott képet is.

A nemesvakolatok zsákos anyagok, azaz a durva por állagú terméket felhasználás előtt vízzel kell összekeverni és csomómentesen átkeverni. Ezért használatuk a vödrös vakolatokhoz képest némileg nagyobb körültekintést igényel, a homlokzatképzés munkáihoz képest azonban - különösen, ha a hőszigetelést is elvégezzük - ez a különbség elhanyagolható. Az MP 5I gépi alapvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, köz - vetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Színező vakolat esetén Colorol lábazati és díszítővakolat jöhet számításba. A struktúra megváltoztatja a szín hatását.


LB – Knauf SiliconOLA Extra Kvékonyvakolat – I. A színezővakolat típusa is befolyásolja a struktúrát. LASSELSBERGER- KNAUF Kaphatók az. Aiánliuk bármely simított külsó belsó alapvakolatra. Thermosysteme hószigetdó rendszerhez, vagy megfelelóen elókészített gipszkartonra, betonfelijl. Hasznos Információk az LB - Knauf vakolatokról, habarcsokról.


Az LB - Knauf teljes körű vakolat és habarcstechnikai rendszert kínál az építkezések minden területére. A termékek között megtalálható a kézi, gépi vakolatak, habarcsok, a felületek előkészítéséhez szükséges alapozók. A Knauf MP 75L gipszvakolat Knauf Wand- spachtel imítással lé egző vakolatként mű ködik. Ez a kialakítás épületfizikai és épületbi- ológiai szempontból is egyaránt előnyös tulajdonságokkal bír. A Lasselsberger – Knauf Építőanyag ipari Kft.


LB Knauf termékek – glettek, gipszek, vakolatok, poranyagok. Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat.

Hőszigetelő vakolatok Gúzolás Homlokzati alapvakolatok Lábazati alapvakolatok Beltéri alapvakolatok Simító vakolatok Vakolat kiegészítő termékek. Esztrichek Hő és hangszigetelő rétegek Esztr. LB-Knauf Colorol lábazati vakolat - kg LB-Knauf Colorol lábazati vakolat - kg 12. LB-Knauf, Eurosan EP kézi szárítóvakolat Kiszerelés: kg Kül- és beltéri, kissé vizes, enyhén sóterhelt falazatok szárító vakolata. Alkalmas rések, mélyedések, fugák kitöltésére is.


Az LB - Knauf a raklapokat héten belül visszaszállítja, ekkor a raklapok bérleti díját jóváírjuk a Vevőnek. Ez a termék a LB - Knauf vakolat , esztrich, habarcs egyik tagja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések