2016. augusztus 31., szerda

Műanyag gyeprács vélemények

Gyeprács beépítésével nem fog károsodni a fű, mert szilárdabb lesz a talaj, és a gyeprácstéglák a terhet is sokkal jobban elosztják. Ha gyeprács burkolat kialakításán gondolkodik, akkor azonnal előjön az a kérdés, hogy milyen gyeprács legyen? Műanyag vagy inkább beton? A műanyag gyeprácsok egyik előnye, hogy egy óra alatt egy ember kb.


Emiatt a szállítási és raktározási költség csekély, csakúgy, mint az alapanyag ára, így egy olcsó megoldás a végeredmény is.

Egyszerű, gyors telepítés. Szállítása könnyű, mivel nem nehéz a súlya. A rács nem károsítja a gyep minőségét. A talajt sem terheli, mert nagyon könnyű. Ez az előnye az, ami az egyik legnagyobb hátránya is, miszerint már olyan könnyű, hogy önmagában nem áll elég stabilan ezért kell szegélyezni.


Telepítése, méretéből és kialakításából adódóan könnyű és gyors. Nagy teherbírású, a szegélyhez könnyen illeszthető.

Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, csúszás és törésmentes, gondozást nem igényel. A guttagarden gyeprács használatával hozzájárul a vízvédelemhez is. Az üledék nem ömlik a közcsatornába és azzal együtt a folyóvizekbe, hanem egyenletesen felszívódik és elősegíti a talaj természetes vízháztartását.


Alapvetően a zöld felülettel együtt nő az életminőség is. SG Lighting műanyag , zöld gyeprács vásárlás 8Ft! Olcsó műanyag zöld gyeprács Szerszám kiegészítők árak, akciók.


A füves-gyepes területek kialakítására, kocsi beállóhoz és parkolóhoz. Rézsűhöz, gyalogos és gépkocsi utak kiépítéséhez, valamint kerti dekoráció kialakítására, talaj kiegyenlítésére és fenttartására. A mm-es vastagságú termékünket (LITE) személygépkocsik és kis tömegű (5t) tehergépkocsikhoz, míg a mm-es vastagságúakat (VD60 VD800) a nehéz gépjárművekhez ajánljuk.


Gyeprács , sziklakert kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Az Aco műanyag gyeprács használatával egy olyan felületet hozható létre, mely a többszintű igényeket kielégítő térburkolási funkciók ellátása mellett a meleg időjárás hatására bekövetkező tágulás negatív hatását is semlegesíti. Szakszerű beépítés esetén az Aco gyeprács felhasználásával kialakított felület kimagasló teherbírással rendelkezik. A trapéz alaknak köszönhetően egyenesen, vagy ívben is lerakható.


Ez a weboldal cookie-ket (sütiket) használ, hogy a webáruház megfelelően működjön.

Parkólóhoz, kocsibeállóhoz, gyalogút kialakításához egyaránt hasznos, költséghatékony megoldás. Az újrahasznosítható polietilénből (HDPE) készült guttagarden gyeprács kiválóan alkalmas gyephez, kocsibeállóhoz és járdához. A sorozatos talajhorgonyok révén a gyeprács ideális a töltések és partrészek rögzítéséhez. A megadott Gutta Guttagarden műanyag gyeprács ár bruttó ár.


A kész területet fel kell tölteni földdel ill. A gyeprács alja alá fektetett geo-textília megakadályozza a föld átcsurgását a zúzott kő közé. A felhasználás során egy olyan felületet hozható létre, mely a többszintű igényeket kielégítő térburkolási funkciók ellátása mellett a meleg időjárás hatására bekövetkező tágulás negatív hatását is semlegesíti.


A kollega által linkelt gyeprács alatt is megfelelő aljzatot kell kialakítani. Valamint ez műanyag, egy idő után lebomlik, töredezik. Persze ez is gyártófüggő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések