2016. augusztus 3., szerda

Melegen hengerelt műlép

A melegen hengerelt műlép sokkal közelebb áll a természethez, és a méhek a plusz viaszt, hamarabb vissza tudják rágni, ezért gyorsabb az. A termék összehasonlítása. Gyártástechnológiai szempontból az a legnagyobb különbség, hogy a melegen hengerelt műlép esetén a mintás hengerre csurgatják a meleg. Arról nem is beszélve, hogy a hidegen hengerelt műlép anyagszerkezete (textúrája) a nagy nyomás hatására teljesen megváltozik.


Melegen hengerelt műlép lapok kg-os kiszerelésben.

Mérete : 1x cm. Hunor műanyag keret. Gőzviaszolvasztó prés. Dupla falú, elektromos, KW telj. MŰLÉP :Viaszát becseréljük vagy megvásároljuk.


Választási lehetőséggel hidegen vagy melegen hengerelt műlépre cserélheti viaszát, de csere nélkül is vásárolhat műlépet. Tisztelettel Brúzsa Sándor Az Ön Keretléc és Kaptárgyártója! MŰLÉPET SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN POSTÁZNI!

Látványosan szép a beolvasztás, könnyű, gyors, hatékony vele a munka. A műlépet feszesen tartja a keretben, egyaránt alkalmas a hidegen, melegen hengerelt vagy öntött műlép beolvasztására is. A méhanya már az első adandó alkalommal bepetézi a beolvasztás helyén is a. Vasúti hídgyártáshoz alkalmazható melegen hengerelt termékek. Debrecenben melegen hengerelt műlép eladó a gyártótól! Debrecen-Miskolc között és Szabolcs megyében minden hétvégén ingyenes kiszállítás lehetséges.


Hárs keretlécek kaphatók minden méretben. A hidegen hengerelt méhviasz előnyei: hidegen is hajlékony, a kaptár melegétől nem hullámosodik, akár télen is beolvasztható. Célunk, hogy minden igényt kielégítő kínálattal és széles áru választékkal álljunk rendelkezésére a kezdő méheszektől egészen a profi nagy méhészetekig. Az ár Kg-ra vonatkozik Valódi méhviaszból készített viaszlapkák. A méhviaszból készült műlépet elsősorban a méheszetben használják fel.


A hengerek közül kijövő előnyomtatott műlép sávot tetszés szerint méretre vágja a gép. A műlépet kaptárba helyezés után a méhek kiépítik, a méhcsalád. A műlép gyártása melegen hengerelt eljárásal készül. Európai Uniós elvárásoknak megfelelő üzemet alakítottunk ki.


A műlépet újonnan vásárolt és a legújabb német technológiát magába foglaló Rietsche automata gépsorral készítjük. A megfelelő minőség elérése érdekében többlépcsős ülepítési.

Drótozás, besütés, műlép Műlép fél NB melegen hengerelt. Bátaszék Budai út Biobolt, Gyogynöv. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Hidegen hengerelt és melegen hengerelt pácolt termék értékesítés. Szögacéljainkat dunaharaszti és konszern raktárainkból tudjuk Ügyfeleink részére kínálni.


Termékmenedzselési Igazgatóság. Speciális gyártási szabvány. Kérem kattintson a táblázatra! U-acél h= mm fm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések