2016. augusztus 25., csütörtök

Dübel üreges téglához

A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés.


Lyukacsos téglához való dübel. Gipszkartonhoz, tömör falazathoz, üreges téglához és betonhoz alkalmas.

Az UX univerzális tipli alkalmazási területei szinte határtalanok: Falipolcok, könnyű. Az általunk szürke színben gyártott dübel főként tömör téglában és betonban. YTONG és üreges téglában való rögzítésre,.


DEN BRAVEN - A VEGYI DŰBEL - RÖGZÍTÉS ÜREGES TÉGLÁBA HU Den Braven Czech and Slovak a. Unsubscribe from Den Braven Czech and Slovak a. Fischer üreges anyagokba kifejlesztett tiplijeit tartalmazza. A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában.

Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Multifunkciós dübelek TFX. Dübelek üreges téglához. TOX feszítődübelek Bizeps.


Fémdübel gázbetonhoz. Sárgaréz feszítődübelek. Kábelkötegelő-dübelek. Gázbeton-fémdübelek.


Fischer rögzítéstechnika › Keret, tok és lécrögzítések Tárolt változat Fischer F-M fém ablakkeret dübel. Beton, tömör tégla, üreges és tömör mészhomoktégla, üreges tégla, tömör habkőtégla, gázbeton,. Kifúrod a lyukat, amit körülbelül egy centivel hosszabbra fúrsz, mint amilyen hosszú maga a dübel.


Acél köpenyes horgony, más néven molly dübel. A molly dübel nehezebb tárgyak (pl. radiátor) gipszkartonra történő rögzítéséhez alkalmas. Yato Fogó üreges molly ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera.


A felszerelendő elemet egy darab dübel tarthatja.

Ha az egyik dübel meghibásodik, a többi dübel átveszi a terhelést. Tudj meg többet a Hilti falazatba építhető vegyi, műanyag és fém dűbel. Különféle elhelyezési mélységet tesz lehetővé üreges és tömör téglában a ragasztó.


A fejlett hőszigetelő rendszerek. Ajánlott betonhoz, terméskőhöz, tömör téglához , üreges téglához , üreges födémekhez, tömör gipszlemezekhez, stb. Gyáli üzleteinkben főleg ipari csavarokkal, anyákkal és alátétekkel foglalkozunk 8. Nem kell pontosan ismernünk az üreges építőanyag cellafelépítését az univerzális dübelek (15) alkalmazásakor sem. Ha a dübel tömör anyagrészbe kerül, akkor súrlódással rögzít, egy üreges részben, vagy lemezes szerkezetű fal hátoldalán a csavar szárnyszerűen szétnyitja a dübelt, és létrejön a tökéletes. Sokoldalú rögzítő mindenféle építőanyaghoz – az univerzális dübel ! Vannak olyan dübelek, amelyek csak valamely speciális eltervezett építési munkákhoz illetve alapzatokhoz – mint például szigetelőanyagok, üreges anyagok és lemez építőanyagok – alkalmazandók.


Létezik azonban egy rendkívül sokoldalú változat is. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Duebel on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések