2016. augusztus 24., szerda

Hofstadter nyitvatartás

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk! A karácsonyi ünnepek alatt Hofstadter Nyílászáró Kft az alábbi nyitvatartással lesz elérhető. Mindkét bemutatótermünk 15.


Budapesti bemutatóterem. A Hofstadter név a nyílászárók világában a kiemelkedő minőséggel, tartóssággal és rugalmas, minden igényhez könnyen alkalmazkodó szolgáltatási csomaggal kötődik össze. Legyen az kivitelező, tervező vagy magányszemély vásárlónk az elmúlt közel éves hazai múltunkból, ezt biztosan alátámasztja. A tökéletes választás. Az ablakok vonzó külsejükkel optikailag kimagasló élményt nyújtanak, emellett csökkenti az energiaszükségletet.


Modern és kamrás ablakrendszer. A mostani helyzetben úgy gondoljuk, mindennél fontosabb ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme. A Hofstadter Nyílászárók mindkét bemutatóterme nyitva tart a kijárási korlátozás idején is, azonban kérünk Benneteket, hogy elsősorban online felületeinken kérjetek ajánlatot, tegyétek fel kérdéseiteket.


Magyarországon kapható építőanyag kedvező árú forgalmazását biztosítja Önnek. Széles választékunk lefedi egy tüzép építőanyag kínálatán túl minden építési, felújítási munka, vagy barkács tevékenység anyagait és eszközeit - minden egy helyen kedvezményes áron. Nyitva tartások Hofstädter Kft. Pilisvörösvár Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


A Hofstadter kiváló minőségű, újgenerációs nyílászáró-családjának legkedveltebb tagjai a tolóajtók. Az emelő-toló vagy toló-bukó szerkezettel készülő ajtók egyre több új családi házban megtalálhatóak, nem véletlenül. Egyrészt rengeteg fény engednek a belső térbe, ugyanakkor kedvező időjárás esetén. Az összesen közel 2főt foglalkoztató, pilisvörösvári Hofstädter cégcsoport vállalkozásai családi vállalkozások.


Egyedi és minőségi nyílászárók a Hofstadter Kft-től. Cégünk fa ablakokat, fa bejárati ajtókat, műanyag ablakokat és műanyag bejárati ajtókat gyárt elsősorban. Fő tevékenységünk mellett gyártunk és forgalmazunk fa és alumínium kombinációval készülő ablakokat, amelyek a legmagasabb műszaki követelményeknek is. Pest megyei tüzépünkön.


Tisztelt Ügyfelünk! Csakúgy mint Önök, az elmúlt hetekben mi is nyomon követtük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és ennek megfelelően reagáltunk, hogy a lehető legjobb módon elkerüljük annak a munkatársainkra és a termékellátásra gyakorolt hatásait. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Tüzép és építőanyag kereskedés, ahol minden építőanyagot kedvező áron megtalál.


Teljeskörű tájékoztatás, anyagköltség számítás, országos kiszállítás. Usein ajatellaan, että seurakunta on rakennus. Me Saalemissa uskomme, että seurakunta on perhe, joka muodostaa kodin. Saalem onkin hengellinen koti monenlaisille ihmisille eri puolilta maailmaa.


Witzing Tüzépker - Tüzépker Kft. Nálunk mindent megtalál. Lakótér vagy Építőanyag?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések