2016. augusztus 17., szerda

Pb reduktor állítható

Pb reduktor állítható. Szállítási díj min. Pb nyomáscsökkentő, gáz reduktor , állítható Új állítható Pb nyomáscsökkentő, reduktor. PB reduktor 20- mBar állítható.


A PB -palackról működtetett háztartási eszközök jellemzően mbar. Míg az előbbi fix kimeneti értékkel bír, utóbbi esetén állítható ez az érték. Vásárlás akár regisztráció nélkül. Nyomáscsökkentő állítható.


Gázmennyiség szabályzó, reduktor kiválóan alkalmas kerti sütőkhöz, körégőkhöz ,. Ezt biztosíthatja a nyomáscsökkentő ( reduktor ) vagy a. A tömlővéges nyomáscsökkentő állítható kivitelben készült. Teljes hossza 1mm. A kilépő nyomás állítható , - 1mbar. A termék a háztartási palackba töltött PB -gáz nyomását csökkenti le a megfelelő kimeneti nyomásértékre. Minden nyomásértékhez megtalálja a megfelelő méretezésű PB gázpalack nyomásszabályzókat és szetteket.


A nyomáscsökkentők lehetnek fix kimeneti értékűek, vagy állítható. Propán-bután gázra. Normál háztartási Pb palackokra csatlakoztatható.


Másik vége tömlővéges ahova a gáztömlőt lehet biliccsel rögzíteni. A gáztömlőben már csak a beállított nyomás fog jelentkezni. Használható HPV sátorfűtésekhez is és gázrezsóhoz vagy egyéb mBar pb gázzal működő gázkészülékekhez is. Kimenő nyomás a reduktoron nem állítható.


A LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet raktárról kínál gázkészüléket, gázégő- gázkazán és gáztűzhely alkatrészt, gázszerelési anyagot, gáz- és szénmonoxid érzékelőt. Ft-tól Szerelvények PB -re kategóriánkban! Rendeljen webshopunkból. Aktuális Pb Reduktor ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


A szett tartalma:-db. Bar-os nyomáscsökkentő reduktor -m gáztömlő,-db bilincs Minden mBar nyomású gázkészülékhez használható. Gáztűzhely gázrezsó, gázzsámoly, hősugárzó, és teraszfűtés is üzemeltethető ezzel a. PB gáz nyomáscsökkentő reduktor gázpalackhoz. Fekete színű, PB , gördíhető, infra hősugárzó reduktorral amely kizárólag PB gázzal használható.


A hősugárzó mbar nyomással működtethető. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. PB REDUKTOR TÖMLŐVEL és még 1termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony klíma berendezést, elszívó ventilátort, döntsön Praktikusan!


A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Hegesztő berendezések, hegesztőgépek és tartozékaik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések