2016. augusztus 23., kedd

Faragott falidísz

Bükkfából készítve. Kattints bármelyik képre és megnézheted nagyban. A nagy képeket lapozhatod is a nyilakkal. Ha mellékattintassz, eltűnik.


Itt, közvetlen a szöveg fölött, találsz “fület”.

Faliképek, falidíszek, Otthon, lakberendezés, Magyaros, nemzeti ajándékbolt. Ajándékozzon magyar zászlót, kézműves terméket, kokárdát, kalocsait. Fafaragás falidísz. Egyedi és kézműves kicsi, nagy, óriás, kerek, aranyozott és exkluzív áttöréses technikával készült faliképek teakfából. Az általunk forgalmazott összes kézzel faragott falidíszt a kiváló minőség jellemzi.


Fa faragott falidísz ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos. A ló és a szerencsepatkó XL- faragott ajándék. Bilbao címer, faragott falióra vagy falidísz.

Alapértelmezett rendezés. Thai festett Buddha falidísz. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Nagy méretű faragott falidísz.


Esetleg postán maradó csomag. A csomagolásra teljes garanciát vállalok. Legfrisebb online webshop Pons árak. Fából házhoz rendelés. Kis fafaragás falidísz.


Kivétel nélkül mindegyik egy igazi remekmű, mely a hosszadalmas és gondos kézimunka eredménye. Tekintettel a kormányrendeltre, 8-óráig vagyunk nyitva. Személyes vásárlásokra -os kedvezmény március 31-ig. Kínál Fa faragott falidísz : Stilusválltás miatt eladó ez a külföldi nyaralás alatt vásárolt mutatós fa falidísz. Emléktárgyak, lakásdíszítő elemek, címerek, családi címerek, faliórák, stb.


Foxposttal tudom küldeni. Rendelésre akár egyedi darabokat is vállalok!

Az árak tartalmazzák a postaköltséget. A lap alján levő Régebbi bejegyzések-re kattintva lépegethet a blog további bejegyzéseire. Hisz azt, hogy szükséged van-e egy faragásra falidíszként akár, azt neked kell tudni.


Faragógép - nemzetifaragas. Hogy kell-e egy falióra, azt szintén tudod. De ezek azok a dolgok, amik az általánosak.


Angyalos címer, magyaros ajándék, faragott magyar címer A weboldal cookie-kat használ, amik segítenek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A Weboldal további használatával jóváhagyo a cookie-k használatát. Kérésre postázom, vagy megtekinthető, ill.


Semmi faragott falidísz. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged!


Leírás: Hagyományos székely szegfű motívumú faragott falidísz pácolva és lakkozva Honlapunkon feltüntetett árak bruttó eladási árak! A képernyőn látható ékszerek színei eltérhetnek a valóságtól, a színkülömbség függ a monitor minőségétől, beállításától és a termékfotózás fényviszonyától is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések