2016. augusztus 22., hétfő

Bontott tégla ingyen

Bontott tégla és üvegházhoz való üveg - Bontott. Rákosszentmihályról. Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak. Szállításban nem tudok segíteni.


Rendelhető tételek: min.

A bontott tégla ára a raklap árát tartalmazza. Raklap Kiszállítás az egész országban megoldható! Ha segítséget szeretne, írjon nekünk, és együtt biztosan kitalálunk valamit, amire majd büszke.


A kisméretű bontott tégla alkalmas burkolatnak, járófelületnek, kerítésnek és más célra is, aminek csak a képzelet szab határt. A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Kisméretű tégla Eladó kb.

Tökéletes tömegkályha , cserépkályha , kályha , kandalló , kerti grill , sütő , tűzhely, sütögető , égető kemence építéséhez! Eladó új, használt és bontott téglák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Tégla apróhirdetés ingyen. Részletes és gyorskeresés Építőanyag - anyag apróhirdetés kategóriában.


Tisztított, raklapozott, minőségi téglák eladók. Régi típusú nagyméretű kiváló minőségű bontott tégla feliratos is eladó. Egységes, színenként, fajtánként csoportosítva vannak.


Vegyesen is megvásárolható. Ha tudtok segíteni, szóljatok légyszi. A fent említett lehetőségek azt mutatják, hogy látvány, sokoldalúság és ár szempontjából hasznos a bontott tégla felhasználása. Azoknak, akik mégis inkább tartósabb ám kevésbé eredeti megoldást választanának, mely hasonlít a bontott téglára, ajánlanám a manapság igen divatos barabás téglaköveket.


Legfrissebb ingyen hirdetések. Ingyenes hirdetési portál. Bordó járólap eladó Budapest II. Sziasztok, belső válaszfal bontásából féle tégla ingyen elvihető.


Egy részük már tisztított (kb 1db), egy részük még nem.

Szívesen küldök fényképet. B25-ös bontott tégla, ingyen azonnal elvihető 600- 8db. Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.


Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők. Szeletelt tégla előnyei a bontott téglával szemben: ALKALMAZHATÓ: A téglaszelet nagy előnye, hogy utólag felrakható, akár homlokzati szigetelésre, gipszkartonra is.


Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát. Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. Tömör bontott tégla 500db eladó. Termék helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye.


Eladó bontott építőanyagok raklapon, akár házhoz szállítva is. Jó minőségű 3mhomok és földből kiásott 1mbontott tégla ingyen elvihető. Használt bontott tégla eladó – hasznaltat.


Ha a téglához hozzáadjuk a lelkünkből jövő vágyat, akkor képesek leszünk megalkotni azt az otthont, amit elképzeltünk magunknak. Nagyméretű bontott tégla felhasználási területek: A beépítéshez fényképes ötletek a galériában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések