2016. augusztus 18., csütörtök

Gitár hangszínszabályzó

Az elektromos gitár egy kordofon, azaz húros, pengetős hangszer. Ezen belül egy gitártípus, ahol a pengetett hang megszólaltatása egy elektromos eszköz segítségével történik, szemben az akusztikus gitárokkal, ahol a hangot maga a gitár rezgőteste hozza létre. Kapsz hozzá három vagány dolgot - egy kemény tokot, ami egy thomann áru.


A tok belül gyönyörű bársony anyaggal van előkészítve hogy a nehezebb szállításokat is boldogan viselje ez a szép hangszer. A állású hangszínszabályzó a gitár elülső nyúlványán kapott helyet miként az. ARIA EQ-5Equalizer Aria EQ-5- Egy zseniális sávos asztali gitár EQ a régmúltból. Studió Technika, Gitár Kombó Univerzális gitárerősítő 3-sávos equalizer a hangszín finom beállításához Hangszínszabályzó nagy kezelőelemekkel 150.


Eladó új állapotú Guild Starfire IV ST Emerald Green félakusztikus elektromos gitár minden gyári tartozékkal, saját keménytokkal. Az ár nem alkuképes, csere most köszönöm nem érdekel. Bemutatjuk a Maag Audio EQ2-5hangszínszabályzót.


A Maag Audio EQ(5Series) modul egy kompromisszummentes, egycsatornás, 2-sávos hangszínszabályzó AIR BAND funkcióval, mélyközép frekvencia emeléssel és bemeneti attenuátorral. Elsősorban EMG hangszedőkhöz ajánlott, passzív rendszerekhez. Elektromos gitár Joe Satriani signature széria keménytokkal, Superstrat forma, izomautó lila színben. Free Shipping on eBay. A Muziker biztosítja, hogy csak magas minőségű és jó értékelésű darabokat kapjon kézhez.


Formájának köszönhetően tartása kényelmes, súlyelosztása ideális. A szett tartalmaz minden fontos kiegészítőt, melyekkel elkezdheted gitáros pályafutásodat. Felnőtteknek és gyerekeknek is kiváló. Peavey Raptor Stage Pack Black.


Akusztikus gitár (fém húros) Ibanez AE205JR OPN rövidmenzúrás, kistestű elektro-akusztikus gitár Ibanez AE205JR OPN rövidmenzúrás, kistestű elektro-akusztikus gitár Rövidmenzúrás, kistestű elektro-akusztikus gitár. Kérlek, add meg az e-mail címet, amin regisztráltál. Erre küldjük el az ideiglenes hivatkozást a jelszavad visszaállításához. Ha bizonyos hangfrekvenciákon nem kívánt gerjedés következik be a gitár hangszedője és az erősítő hangszórója miatti kölcsönhatás révén, akkor az anti-feedbackerrel lehet visszacsatolás-gátlást elérni a kívánt hangtartomány szűrése segítségével.


Single Coil, 5- áll. Money Back Guarantee! VA-es trafónál jóval kisebb. Amúgy a fetesen is fog esni kicsit még több is. De nem kell megijedni.


Attól hogy cső, még nem biztos hogy villámló feszültségre van szüksége. ECC82-vel sima 12V-os anódtáppal csináltam gitár előerősítőt. V felett már az ECCis kezdi magát jól érezni.


Továbbra is szükségünk van a gitár testére, a nyakára és arra a formára, kényelemre, ami nélkül nem gitár a gitár. A szimuláció miatt nincs szükség kifinomult anyagokra, bár a gitáros társadalom nagyon kényes a gitárok faanyagára. Az elkövetkezendő gitáros generációk, erre valószínűleg kevésbé lesznek. Fame Mester Akusztikus gitár Akusztikus gitár erősítők: FAME Mester Akusztikus kombó Az Acoustic Mester Fame a divatos retro változatát a mega eladó AC60R Fame! Ugyanez erősítő alváz és az ugyanolyan típusú használt, hogy biztosítsa a hangszórók jól hangzik tulajdonságait.


Töltsd le ezt a szabadon felhasználható képet a Angyal Gitár Zene témakörben, a Pixabay szabadfelhasználású képektől és videóktól roskadozó könyvtárából. Ha összehasonlítjuk a Gibson történetével, ott ugyanez figyelhető meg, csak a dupla tekercses hangszedővel és a hozzátartozó torkos. A nyak beállítására ugyanez vonatkozik.


A gitárhoz adnak egy bélelt mutatós puha tokot is, melynek zsebében van egy brossúra a gitár megfelelő nedvesség szintjén való tartásához. A gitár álló játékra jobb, ülve kevésbé kényelmes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések