2016. augusztus 12., péntek

Korróziógátló alapozó autóra

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Alkidgyanta bázisú rozsdagátló alapozó, amely kiváló rozsdagátló tulajdonságokkal rendelkezik. Korróziógátló , rozsdagátló, supralux általános, fémfesték és korroziógátló alapozó. Kiváló minőségű bitumen alapú korróziógátló alvázvédő,tökéletes tapadású, hosszú ideig.


Buda Alkyton primer fémalapozó árlista Koralkyd fém alapozó festékek, Antirozsda Webáruház. KORANT ROZSDAÁTALAKÍTÓ FESTÉK Kémiai rozsdaátalakító és fekete felületi bevonatot létesítő festékkülönlegesség. Alkalmas vas és acéltárgyak, gépek, szerelvények rozsdamentesítésére, felületi bevonat kialakítására. A horgany spray nem autóra való.


Ahol lakatolni kell kivűlről ott a fémtiszta felületre mehet a kitt. Fenmaradt fém részre mehet korróziógátló alapozó és rá filler (van korróziógátlós filler is). Ha a javítandó felületről a festéket csak párcenti ráhagyással csiszolod le akkor nem marad fém felület.


Igazad van ebben hogy szer kell lealapozni az autót mármint hogy először a. A Supralux Koralkyd szintetikus alapozó, nem autóra való. Jelenleg nem elérhető, kérjük válasszon a. Speciális kétkomponensű, a javító réteg vagy bevonat tapadását elősegítő, korróziógátló alapozó. Totál Lux Kft fényezési anyagok nagy. Kell nekem ilyesmiről tudni? Ha fotózni akarsz, akkor nem árt, hisz ez az objektív egyik legfontosabb tulajdonsága.


Több száz képszerkeszt. KÖZVETLENÜL A ROZSDÁRA FÉNYES FELÜLET. A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. Különböző összetételű és színű korróziógátló anyagok és karosszériás termékek a gyári állapot helyreállításához. Tartós hatású korróziógátló spray.


A BOX OIL egy korróziógátló üregvédő a gépkocsi szekrényrészeire és általában a homorú, üreges részekre. Félig áttetsző, sűrű, tixotropikus folyadék, a résekbe való nagyon jó behatolási képesség jellemzi. Autóra , felnire, bármire. Ugyanakkor kiválóan tapa valamint a függőleges felületeken nem folyik le.


Ezután jöhet az alvázvédő, ami csak a mechanikai és vegyi sérülésektől vé rozsdától nem, azért kell az alapozó előtte. Ha magad csinálo egy 20-asból kijöhet. Az én autómhoz (jóval nagyobb volt) kellett több drótkorong, sok csiszolókorong, 2l rozsdamaró, 5l alapozó , és 10l alvázvédő. Felszerelés, szerszám. Tekintse meg felszerelés és szerszám választékunkat, és találja meg Ön is amit keres!


Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések