2016. augusztus 2., kedd

Praktiker pécs laminált padló

Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! A laminált padlók és parketták ötvözik a melegburkolatok előnyét a hidegburkolatok esztétikumával. Hihetetlenül élethű textúra-, szín- és mintaválaszték érhető el a Praktiker online áruházában. A természet ihlette fa hatású vinyl padló mellett akár bohém, színes, mozaikos vagy kő hatású termékek között. Egy jó padló akár életre szóló beruházás is lehet.


Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, a megfelelő padlóalátét kiválasztása elengedhetetlen. A Praktiker webshopjában padlóalátétek nagy választéka várja minden felhasználási célra. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres. Tovább A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát.


Praktiker pécs laminált padló

Minden jog fenntartva. A feltüntetett képek és adatok tájékoztató jellegűek. Szín- és mintaeltérések a webáruházainkban lévőkhöz képest előfordulhatnak. A webáruházunkban található árak eltérhetnek a szórólapon és üzletekben található áraktól. Hírlevél-feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a kiküldött üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl.


megnyitás, kattintás) a Praktiker Kft. Ahogy Önnek praktikusabb! JOLA – Padló , Parketta Pécs. Előző videónkban bemutattuk mennyire egyszerű lerakni a laminált padlót, szinte gyerekjáték! Viszont akkor sem kell megijedni, ha esetleg fűtéscsövek is vannak a szobában!


Praktiker pécs laminált padló

Lerakása nem igényel különösebben előkészületet. A lefektetett laminált padló azonnal igénybe vehető. Padlófűtésnél is alkalmazható, felülete rendkívül ellenálló: a cigaretta.


Még jobb, ha speciális laminált padló tisztítószert és felmosó mopot használunk. A tisztítófolyadék használata roppant egyszerű és gazdaságos: liter vízhez adjunk egy kupaknyi tisztítószert. Huszonöt éve folyamatosan dolgozom a melegburkoló - parkettás szakmában. Tevékenységem magában foglalja a parkettázást a fa, szalag, és laminált padló fektetést - javítást - felújítást, szőnyegpadló, pvc, linoleum fektetést - ragasztását. Eleinte csak meleg burkolatok forgalmazásával foglalkoztunk, mint például a laminált padló , a szalagparketta, a bambusz és a parafa padló , majd a beltéri ajtókat vettük fel.


Praktiker pécs laminált padló

Pécsi üzletünk mintegy éve működik a városban. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással!


Kitűnő járáskomfort, valamint a sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállóképesség jellemzi a nagy forgalmú helyiségekbe ajánlott laminált padlóinkat. A kollekció tagjaival kifejezetten hosszútávra tervezhet. Laminált padló Nagy forgalmú helyiség.


A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések