2016. augusztus 31., szerda

Szoknya varrás kezdőknek

Főleg úgy, ahogyan most bemutatjuk: egy cipzár nélkül, tavaszi-nyári egyszerű szoknya varrásán keresztül. Nem volt más hátra: nyári szoknya varrás, a lehető legegyszerűbben. Ráadásul úgy, hogy azt kezdő varrás tudással is könnyen meg lehessen varrni.


Ha tudsz varrni, könnyedén készíthetsz magadnak, családtagjaidnak, a gyerekeknek alkalmi ruhákat, szetteket, amik azon kívül, hogy egyediek, a saját kezed munkáját dicsérik. Szoknyának még jó lesz.

Kezdőknek kifejezetten ajánlott gyakorlásképpen. Ha nem sikerül igazán jól, akkor sem veszett kárba drága anyag. Ez a cikk nem lesz olyan részletes, mint amit tőlem megszokhattatok, de bízom benne, így is segítségedre lesz. Ahol nyitva hagytuk a nyíllal jelzett részt, ott fogjuk a végén megtölteni a párnát.


A gombostűk pedig mutatják, hogy miért is ne válasszunk kezdő anyagnak kockás kelmét. A régi, megúnt darabokat egy-két jó ötlettel fel lehet dobni. Még szoknya szabásminta sem kell hozzá.


A szép esés miatt jobb,ha 2x vesszük a derékbőséget,de ha úgy jön ki,akkor is minimum 5szeresét érdemes.

Most már megvan,hogy milyen méretű szoknyát szeretnénk, a kiszabáshoz azonban még vegyük figyelembe a varrás szélességet. Tehát a derékbőséghez adjunk még másfél centit,ami az oldalvarráshoz kell. A wrap szoknya nem korlátozza a mozgásokat - könnyedén sétálhat és táncolhat, és különböző alkalmakkor viselheti - az irodában vagy a diszkóban mindig elegánsnak tűnik.


Még akkor is, ha új a varrás, akkor is varrni egy tekercs szoknya - ez nem bonyolult egyáltalán. Ebben a cikkben hasznos gyakorlati tanácsokat talál. Egy szoknya nagyon gáz, ha keresztbe ezer ráncot vet. A negyedik adat, amire szükség van, a szoknya hossza.


Egy újabb szoknya , most lenvászonból- kezdőknek is. Rendszeresen indítunk szoknya varrás témájában kis csoportos kezdő és haladó tanfolyamokat, ahol a szabás varrás tudás rejtelmeibe vezetjük be az. Nem rossz opció - magazinok „Varró kezdőknek ”, amely már egy kész minták, a ruházat. A valóságban a nők, mint a számok ritkák, és még jól szabott ruhák minták ruházat tűnhet jelentéktelen úrnője.


A papíron jelöld be a szoknya hosszát vágd ki. A farmernadrágból szoknya varrás nem nehéz. A kihajtott szabásminta a fél szoknyádat adja meg.


Ilyen módszerrel készithetsz magadnak annyi részes szoknya szabásmintát ahány részből szeretné hogy álljon a szoknyád. Az így készült szoknyáknál nem kell a derék vonalát betűzni! Kivéve, ha erös moletti a méreted.

Fedezd fel juditemlia „5. Neszeszer varrás kezdőknek , bemutatom Leilat Ez egy nagyon-nagyon egyszerű neszeszer , a varrása kezdőknek is ajánlott. Elkészítése egy kicsit talán bárdolatlan megoldás szakmai szemmel, de minimális varrás tudással is kivitelezhető. Még a fonalakkal vagyok elfoglalva,de már közeledik az idő,amikor kisüt a nap és kötőtű,horgolótű félretehető,és előtérbe kerülhet a varrógép. Varrás kezdőknek is - perces táska Jajj de jó, mindig találok valami klassz ötletet,amit elkészíthetek.


Mikor a derekát beszegjük a ferdepánttal, természetesen ezt a vágást is be kell szegni. A megkötést én úgy oldottam meg, hogy a ferdepántból jócskán hagytam a kivágás két szélén, és az egyben a megkötő is. Riesenauswahl an Markenqualität.


A szoknya alját egyszerűen csak felhajtottam. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪ szoknya ‬ auf eBay an.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések