2019. december 5., csütörtök

Zebrano munkalap

Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!


Olcsó eladó új és használt zebrano munkalap. Akciós munkalapok akár házhozszállítással is!

Képzeljen egy teljesen higiénikus, tökéletesen természetes felszínt, amelyet a porozitás mentességének köszönhetünk. Megkönnyíti munkáját a konyhában, mert közvetlen a munkalap felszínén dolgozhat nem szükséges bármilyen eszközt alátennie. Thanks – we’ll get onto that shortly.


Instantly recognisable for their golden colour, interspersed with dark brown grain, our zebrano worktops are the perfect centrepiece for a high-spec modern kitchen. Forest munkalapok A Forest munkalapok rendelésre táblában vagy szabott méretben is. FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A klasszikus értelemben vett konyhai munkalap lakossági felhasználása a konyhabútor lap anyagaként konyhapultként funkcionál.


A standard méretekben készülő konyhai munkalap általában 6mm széles, hiszen egy konyhabútor alsó elemének.

Ft -os kedvező áron online megrendelhető. Munkalapokhoz használható vízzáró szegély, amely a pult mögötti rés lezárására szolgál. A polcok fém polctartókkal rögzítve.


A mosogatós elem tartalmazza a rozsdamentes kétmedencés mosogatótálcát és a szifon készletet. A munkalap 28mm vastag. Az alsó szekrények fém lábakon állnak.


A felnyílós ajtók gázteleszkóppal szereltek. Nyitva tartás:hétköznap 10- ig. A hófehér munkalap igazi divatszínné vált, ami elsősorban a minimalista stílusirányzat előtörésének volt köszönhető.


Valóban, a hófehér munkalap lenyűgözően szép, de csak abban az esetben, ha összhangot képes teremteni a konyha egyéb felszereléseivel. Ha arra gondolunk, hogy a hűtőszekrényünk, a tűzhelyünk vagy a. Ajtós fiókos üveges elemekkel kombinálva. Nézzen szét nálunk!


Bármilyen további kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal! Méretek: Konyhabútor ho. Budapesti Inter-Fa Kft.

Főbb tevékenysége Munkalap , Bútorlap, Lapszabászat, Konyha gyártás, Barkácsbolt, Bútor szerelvény teljes választéka. Apácarács, lamellás ajtó kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Alkalmazható különféle méretű bútorok frontfelületének vagy helyiségek esztétikus lezárására csuklós, nyíló- vagy akár tolókivitelben.


Ingyenes kiszállítás. Egyedi bútorok, konyha bútorok, lapszabászat,asztalos munkák tervezése,asztalos munkák kivitelezése. Bútorgyártás Pécs közelében Pellérden , jó minőségő alapanyagok.


A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap, amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések