2019. december 25., szerda

Kerti gyerekhinta

Kerti hintakészlet csúszdával és db narancssárga üléssel 121. Narancssárga az 1-ben egyszemélyes hinta és totyogó hinta 55. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. Egyedi kerti hinták gyerekeknek a Smoby-tól.


Blue Dog libikóka UV védelemmel hosszú ideig fogja a gyerkőcöket szórakoztatni már hónapos kortól.

Kerti fém gyerekhinta személyes a Szerszám Kell Webáruházban. Kerti játékok – hinta , trambulin, csúszda. Mozgó alkatrészekből áll, amelyek könnyen eltávolíthatók a. Kiváló minőségű, háromüléses kerti gyerekhinta.


Ajánlás: A VidaXL által forgalmazott saját márkás fa gyerekhinta típusokat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik egyszerű és olcsó kerti hintaállványt keresnek. Mindegyik hintaállvány fenyőfából készült , strapaíró, könnyen karban tartható. Két műanyag ülőkés, hagyományos hintalappal és egy szembenülős hintalappal van felszerelve.

Alco négyüléses kerti gyerekhinta kiszállítás napon belül. Dohanyi, Gyerekhinta , rózsaszín, fa kiszállítás napon belül. Vásárlás: Hinta árak, eladó Hinták. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Hinta termékek, Hinta márkák. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Az egyedi és modern kerti játékok kombinációja minden gyerkőc arcára mosolyt varázsol. Az örökmozgó gyerekeket pöpec bébitaxik, rollerek és triciklik várják, de nagy népszerűségnek örvendenek az építőjátékok és játékkonyhák is, melyek garantáltan elűzik az unalmat.


Kültéri játék A trambulinok, játszóházak, hinták, csúszdák, járgányok, buborékfújók csak rád várnak! Ha olyan játékokat keresel, amik szórakoztatók, szabadban lehet használni és leköti a gyerekeket, akkor bátran böngészd Kültéri játék kategóriánkat! Hatalmas élmény és egyben mérföldkő is egy gyermek életében, amikor megtanul hintázni és segítség nélkül tudja hintáztatni magát. Ehhez természetesen gyakorolni is kell, amire tökéletes megoldás lehet egy kerti hinta.


Régen szinte csak a játszótereken találkozhattak a gyerekek hintával, ám mára a modern gyártási. Petrol kék Adamo gyerekhinta.

Részletek Üzlethez. Zöld fa gyerekjátszóház. Ha kertes házban laksz és nagy a kerte akkor mindenképpen szerelj fel egy kerti hintát a magad és a családod számára. Egy ilyen hintát könnyű elkészíteni házilag!


Hozzájárulhat a test és testrészek megismeréséhez, koordinációjához és összehangolásához. VidaXL webáruház Információk hintavásárláshoz Hinta választék Többféle fa gyerekhinta Fizetési módok előzetes átutalás, paypal, bankkártyás fizetés Szállítási információk futárszolgálat (munkanap) Szállítási díjak INGYENES – A visszaküldés is! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tömör gumiabroncsból készült, használatra kész gyerekhinta , az ülés anyaga gyémántlemez.


A kötél mérete 12mm. Minden csavar és szegecs sztenderd. Használata szülői felügyelet mellett, éves kortól ajánlott. Kültéri használatra készült.


A hinta legfeljebb 2kg-ot bír el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések