2019. december 23., hétfő

Üveges szegeden

Igény szerint helyszíni kiszállással és szereléssel vállalok mindenféle üveges munkát, gyors és szakszerű kivitelezéssel. Műhelyemben az üveget és tükröt méretre is leszabom. Vásárlóim versenyképes árakra, minőségi szolgáltatásokra számíthatnak. Fa nyílászárók átalakítása thermoplan üvegre.


Régi üvegek kiszedése, tok rögzítése, új léc kívül, bevonatos üveg behelyezése, új léc kívülre. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Az egyedi üvegfalak, üvegkorlátok, zuhanykabinok pont akkorák és pont olyanok, ahogy azt megálmodtad. Keress bizalommal minket, segítünk! Szege Magyar utca 207.


Az üveg a mi világunk. Mert otthon vagyunk az üveges munkák és az üveg típusok terén, mindent tudunk, ami üveg, ami üvegezés. Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén.


Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja. Fő profilunk a lakossági és közületi üvegezés, helyszíni kiszállással, szereléssel. A munkákat rövid határidővel vállaljuk.


Kitűnő szakemberekkel. Hétfőtől Vasárnapig 0-24H Minden ami üveg! Ha problémája van keressen bizalommal. Singer Ármin üveges és tükörgyáros, Korona utca 30.


A háztartási szemétbe kerülő anyagok közül újrahasznosítható a papír, a műanyag, a fém , valamint az üveg. A szerves anyagok, növényi részek elkülönített. Az ingatlan teljes felújításon esett át: új vízhálózat, fürdőszoba, és konyha, új műanyag nyílászárók, új lapradiátorok,. Budapest egész területén, és Pest megyében vállalunk bármilyen üveges munkát helyszíni kiszállással, akár már aznap!


Betört az ablak, ajtó, erkély vagy kapu üveg? Magyarországi térképes cégkereső, útvonaltervező, kft tudakozó. Ingyenesen hívható hirdetői telefonszámok! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Lajos címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Méretek: 50cm széles 37cm mély 72cm magas A képek az eladó termékről készültek, az egyik elkelt, így már csak 1db van! Kérdésekre szívesen válaszolok - telefon, SMS, Jófogás üzenet.


Ajánlom figyelmedbe a többi hirdetésemet is, több termék vásárlása esetén. A telek 5nm-es, a lakóépület. Betörött üveg javítását nem vállaljuk, a javítást üveges szakemberek végzik.


A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást. Kínál Tájkép goblein üveges keretben: Eladó tájképet ábrázoló goblein üveges keretben Méretei: 28xcm.


Bejárati ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. A kert boldoggá tesz. Vallyon mi lehet ez világon hasznosabb az embernek, mint maga életének hosszabbítása, egésségének oltalmazása, fáratt erejének meg-nyugotása, súlyos gondgyainak enyhítése, és minden tagjainak vigaztalása? Maximális felkészültség.


Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések