2019. december 4., szerda

Semmelrock behaton ár

Kiválóan alkalmas járdák, autóbejárók, parkolók és nagyobb forgalmú felületek burkolására magán- és közterületen egyaránt. A többlépcsős szűrő segítségével pontosan meghatározhatja a kívánt terméket. Semmelrock térkö lerakási minták itt találhatók. Minden szűrő kombinálható egymással.


Tiszta és egyszerű formák, határozott kőélek jellemzik. Természetesen kellemes, kiemelkedően kényelmes.

Különlegessége a páratlan megjelenés, az egyedi árnyalás. Kattintson a képre, és nézze meg a 40x40-es térburkoló lapok finom eleganciáját! Vonzza a szemét a látvány? A lerakási mintán is gondolkodott már? Kérje egyedi ajánlatát a kiválasztott térkőre!


A Naturo a régi kockaköves utcák hangulatát varázsolja vissza. A termék formagazdagsága és a felülete természetes hatást teremt. Az értékes, natúrkő jellegű burkolat a színárnyalatokkal is variálható.

Gondosan mosott felülete garantálja a csúszásmentességet. Нашите разнообразни дизайнерски решения ще осигурят свобода за Вашата креативност. Puneţi bazele unui ambient plăcut. Az élletörés nélküli – úgynevezett zökkenőmentes-változat közlekedési szempontból csendes, ezért nagyobb forgalmú felületek burkolásához különösen alkalmas. Kvarchomok kopóréteges, géppel rakható.


Veliko, veće, Magna ploče! Unikatna prskana površina i moderni formati privući će poglede i izazvati zavist. Ploče velikog formata čine da površine izgledaju još veće i elegantnije, a zbog malog udela fuga stvara se utisak mirne i atraktivne površine. Változatos, egyedi formavilága újszerű, elegáns megjelenést kölcsönöz modern környezetének. A különböző méretből álló kombi térkő új dimenziót nyit a szabadtér-építésben.


Keskeny, nyújtott formája és egymással harmonizáló színei által kreatív módon variálható. A három szürke szín egyenlő arányban való rendelésével elérhető a képen bemutatott. A táblázatban feltüntetett árak az éves listaárat tartalmazzák!


Több típusban, színben és kedvező áron ajánljuk a beton térköveket vevőinknek. SEMMELROCK CITYTOP SMART ŐSZILOMB. Garantáltan a legjobb árak ! Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár.

Weber 1KPS Kézi Alapvakolat Kedvező Áron. Behaton duplakötésű térkő cm. A lehető legjobb megoldás kertépítési feladatokhoz. A térkövek 2:arányúak, melynek köszönhetően egyszerű mintázatokkal szép felületek érhetők el.


Lehet ez futósoros kötés, halszálka minta vagy parkettakötés is. A párazáró fólia ár alacsonyabb, mint a páraáteresztő fólia ára. A tetőfólia árak ilyen összehasonlítása azonban nem célszerű a korábban leírtak miatt. Ha a tetőtér szigetelés külső oldalára is az olcsóbb párazáró fóliát akarná tenni, akkor kétszeres rétegrendet kellene kialakítani, ami összességében drágább és problémásabban kialakítható.


Mind (52) KK Kavics Beton (1) Felhasználási terület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések