2019. december 16., hétfő

Útviszonyok fejér megyében

Körmend környékén a havazás következtében a legtöbb főúton akadozik a közlekedés. A kamionparkolók megteltek, de ahol még van hely, oda rendőrök terelik a forgalmat. A kemény téli időjárás és a kedvezőtlen útviszonyok országszerte. Magyar Közút Nonprofit Zrt.


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Budapesten és Pest megyében , továbbá Baranya, Borsod- Abaúj-Zemplén, Fejér , Heves, Komárom-Esztergom, Nógrá. Fejér megyében , hóhelyzet vasárnap délelőtt. Dunaújvárosban két kamion akadt el. Gyenge északkeleti szél fúj, amely helyenként lejegesedést okozhat, ezért fokozott óvatossággal vezessenek!


A rendkívüli időjárás miatt hétfőn este 22:órától Fejér. A főútvonalak sónedvesek, a mellékutak havasak, letaposottak. Nehezebben járható szakasz mindössze a cseszneki szerpentin, ahol a kamionok csak lassan tudnak áthaladni.

Persze ez attól is függ, milyen gumival közlekednek. Hóátfúvást a megyében eddig nem tapasztaltak (munkatársunk viszont tapasztalt – a szerk.). Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kora reggel az M7-es autópályán, Polgárdi magasságában borult árokba. Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Információ a járvánnyal kapcsolatos közlekedési korlátozásokról A járvánnyal kapcsolatos hatósági intézkedésekről, valamint egyéb hiteles és naprakész információkról az itt felsorolt oldalakon tájékozódhat. Felhívjuk a figyelmet, hogy a legkorszerűbb eszközök és módszerek, szakmai ismeretek alkalmazása ellenére sem lehetséges minden esetben megfelelő időelőnnyel, a megfelelő szintű veszélyjelzés kiadása! A burkolat főúton és mellékúton egyaránt sz.


A fél országban hófúvásra figy. Hóhelyzet megyénkénti bontásban. A z ország középső részén, főként Fejér , Pest, Nógrád és Komárom-Esztergom megyében intenzív havazás kezdődött kedden hajnalban, ezért az autópályák, főutak burkolata havas, latyakos ebben a térségben.


A 81-es út Komárom-Esztergom megyei szakaszán is közlekedhet a személygépkocsik és a teherjárművek Győr és Székesfehérvár felé egyaránt. A közútkezelő munkagépei jégtörőkkel és kőzúzalékkal tették balesetmentessé az utat. Az 53-as és 54-es km szelvények között beszűkül az. Több megyében is télies útviszonyok nehezítik a közlekedést.


Szombati hóhelyzet: itt!

Az Útinform szolgálat vasárnap reggeli összesítése szerint a főutak burkolata országszerte vizes, sónedves. Bács-kiskun megyében sík területen több mint éves nagy részben akác, nyár fák eladók. Könnyen megközelíthető, jó útviszonyok ! Nehezen fenntartható a közlekedés közel alsóbbrendű úton, emellett járhatatlan az Abaújszántó és Pere közötti.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A Dunántúl északi megyéiben többnyire havas eső vagy az eső esik. Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében , illetve a Duna-Tisza közén és a Tiszántúlon szinte mindenütt továbbra is havazik, Szeged térségéből ónos esőt jeleztek. Kiadós havazás figyelmeztetett tegnap Hargita megyében arra, hogy korai lenne február elején temetni a telet. Dunántúlon szombat kora reggel óta gyakorlatilag folyamatosan, változó intenzitással havazik.


Több helyen - főleg Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Komárom-Esztergom megyében - kisebb-nagyobb. Hazánkban pénteken délelőtt általában kissé felhős lesz az ég, csapadékra nem kell készülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések