2019. december 23., hétfő

Kézi földfúró obi

Az acélból készült porszórt LUX-TOOLS kézi földfúró ideális földlyukak fúrásához akár kemény talajban is, kerítésoszlopok elhelyezésére vagy sövénykészítéshez stb. A markolata mindkét oldalon kézkímélő műanyagbevonattal rendelkezik. A földfúró teljes hosszúsága m, a fúró átmérője pedig 1mm. Referencia munkáink: – Obi Áruház – Nagykanizsa – Park Center –. AZ OBI LEGNAGYOBB ÉPÍTŐANYAGTELEPÉVEL info álat Tel efo nos ügy féls.


W W CikkszáFt 9Ft Gőzkacsa Automata kézi gőztisztító. Kézi és elektromos csempevágók. GB 4SP szennyvíz szivattyú ZI-EBO 100H földfúró Anti-vibrációs rendszer 3. A kézi talajfúróval 1mm-es lyukakat lehet fúrni a földbe, faültetéshez, oszlopok felállításához stb. KÉZI FÖLDFÚRÓ 200MM és még termék közül választhat a kategóriában.


Megbízható kerti szerszámok minden kerti munkához, válasszon Praktikusan! Talajmegmunkálás vásárlása és rendelése az OBI -nál. Vásárlás: Földfúró árak, eladó Földfúrók. Akciós Földfúró ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Földfúró termékek, Földfúró márkák. Kerti szerszámok vásárlása és rendelése az OBI -nál. Van Önnél használt kézi földfúró , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a kézi földfúró. A gépi meghajtású földfúró , vagy más néven talajfúró, gödörfúró gépeket legtöbbször külterületeken használjuk. Közös működési elvük, hogy a kézi fúrók függőleges szárából és a spirális fúrórészből kialakított fúrószárat robbanómotorral meghajtott forgatórészhez csatlakoztatják. Tulajdonképp erre a célra készítették az első földfúró gépeket. Ezek a kézi földfúró gépek állnak egy 1-méter hosszúságú acél cső szárból a végen kialakított vágóéllel, melyre merőleges a szár felső végén forgatást segítő keresztrúd.


Egyéb kerti szerszám, kiegészítő kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Ahogy Önnek praktikusabb! Eladó különböző méretű, földfúrószár benzines talajfúró gépekhez, - Csatlakozó hüvely belső átmérője mm - Fúrószárak rögzítése: 8. Alkalmas fák ültetésekor, kerítés cölöpözésekor, kevés föld megmozgatásával mély lyukak kifúrására. Az elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyod a cookie-k használatát. Fém fogantyújának köszönhetően a kezelése könnyű.


Tekintettel a kialakult helyzetre, valamint kormányunk intézkedéseire, a helyszíni áruátvételt bizonytalan ideig szüneteltetjük. A honlap feltöltés alatt van, így egyes árak, képek eltérhetnek a valóstól. Bisnode tanúsítvány.


Kerti kéziszerszám kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések