2019. december 16., hétfő

Lacobel üveg budapest

Gyárilag festett üvegek raktáron, sok színben. Tudjuk élcsiszolni, fúrni, ragasztani. Lacobel üveg tolóajtókhoz nézze meg választékunkat. Bemutató terem Pesti régió.


Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül (szereléssel együtt), gyönyörű csillogó színekben léteznek mm vastagságban: piros, vaj, fehér, kék, narancs sárga, zöl alma zöl fekete, ezüst kék, bézs, light bézs, stb.

Nem lehet edzeni, ezért nem hőálló, főzőlap közelébe, konnektor furat esetén, és konyha hátfalnak nem ajánljuk ! A leszabott anyagok beépítését is vállaljuk ! Síküveg árak: float üveg , planibel üveg , reflexiós üveg , lacobel üveg , festett üveg , homokfújt üveg , savmart üveg , színes savmart üveg , ragasztott. Az Üvegcentrum Kft. Fő profilunk az építészeti üvegek nagykereskedelmi forgalmazása volt. Jellemzőinél fogva, minden szempontból nem csak optikai de fizikai továbbá hőtechnikai, esztétikai, és biztonságtechnikai szempontból is, az építészeti megoldások sosem látott változatosságát teszi elérhetővé mindenki számára.


Budapest , épületüvegezés, üveges – Épüveg Nonstop Kft. Konyhába színes edzett üveg.

Alakos üvegek, akár furatolva, további megmunkálásokkal egyedi árképzés alapján. Ablak üvegezés, ablak üveg ,ajtó üvegezés,ajtó üveg katedrál üvegből is. Felhasználása sokszínű, ami a tulajdonságaiból adódik. Mindenféle üveges munka, üvegezés lakásbiztosításra is. Nem vezeti a hőt és az elektromosságot (szigetel), felszíne kemény, átlátszó és vegyileg nem reakcióképes.


Fenti tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas épületüvegezésre, nyílászárókba, - síküveg. Mindez garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, a könnyű karbantartást és az időállóságot. Betört az ablak, ajtó, erkély vagy kapu üveg ? RAL színskála szerint is festhető.


Csiszolt, díszített tükrök készítése, forgalmazása. WC blokkok és WC bútorok (pisoare elválasztók), felhasználói a nagy közösségi létesítmények mint például: repülő terek, szórakoztató létesítmények, plázák, bevásárló központok, mozik és sport központok. Minden olyan helyszín ahol nagy közönség forgalom várható, ezáltal nagy szükség van a higiénikus, jól takarítható hosszú használati idővel. A konyhapult és a konyhaszekrény közötti falfelületre szerelhető üveglapnak célszerű edzett biztonsági üvegből készülnie.


Méretre készül, ezért maximálisan illeszkedik a konyhabútor és a fal kialakításához. Méretre gyártott, egyedi üveg korlátok, falak, zuhanyfalak és zuhanykabinok gyártása és beszerelése, nem szabványméret üveg zuhanyzók elkészítése. A konyha az otthonunk egyik leggyakrabban használt helyisége, hiszen itt történik a mindennapi étkezések előkészítése és elkészítése, gyakran az étkezések is itt zajlanak.


Fontos események és ünnepek alkalmával a fenséges lakoma is itt születik meg.

Ezért a konyhának praktikusnak és kellemes. A gyártó AGC folyamatosan bővíti a palettáját. Honlapunk SSL vagy a teljes nevén a Secure Socket Layer protokollt használ, amely a webböngészés alatt biztosítja a biztonságos kommunikációt, adatküldést a látogató (a honlap látogatójának a böngészője) és a webszerver (a honlapot kiszolgáló tárhely) között.


Fehér lacobel üveg és Ezüst tükör kombinációja, egyedi kivitelezés alapján. Bútorlapos tolóajtós gardróbszekrény egyedi igények alapján. Osztott tolóajtós gardróbszekrény, faltól-falig beépítéssel. A dekorüveg vagy más néven lacobel , színes üveg alkalmazása rendkívül praktikus. Varázsolja színessé otthonát dekorüveggel!


A dekorüveg termékek alapja egy normál vagy mm vastag Float üveg , amelynek egyik oldalát egy réteg festék majd lakk réteggel látják el. Ez a felület garantálja a karcállóságot és távol tartja a szennyeződéseket. Keresés × Főoldal Szolgáltatások.


Biztosítók által elfogadott számla! Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is. A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések