2019. december 5., csütörtök

Szemetes kuka 60l

Klasszikus literes kerekű szemetes kuka. Akkoriban 2Liter volt a kapacitása, de megjelenése közel azonos volt a jelenlegi 6 8 12 2literes szemetes kukákkal. HDPE anyagú, gépi ürítésre alkalmas edényzet, mely az MSZ EN 840-szabványnak.


GESSERIT Torda 310x80 fém, acél, egyedi RAL színű, irodai, nagyméretű, literes szemetes kuka hulladékgyűjtő önoltó, biztonsági elegáns, ügyféltérbe, rendezvénytérbe. X 8↕ L Acél A kívánt RAL szín szerint.

A beépített szenzor úgy van kialakítva, hogy csak a fentről érkező mozgást ( pl a kuka felé nyúló és szemetet bedobó kéz ) érzékeli, tehát a szemetes nem nyílik fel, ha csak elsétál mellette, ezért bárhová elhelyezhető, ha már nem érzékeli a szenzor a mozgást akkor a tető bezár. A kuka teljesen szagmentesen. Szemetes kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Ergonomikus rendszerrel rendelkezik és speciális kerettel a szemetes zsákok behelyezéséhez. Vásárlás: Kültéri kuka árak, eladó Kültéri kukák.


Akciós Kültéri kuka ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Olcsó Szemetes termékek, Szemetes márkák. Rubbermaid Slim Jim szemetes kuka tető -fogantyús-sárga Sárga Műanyag Rubbermaid Slim Jim kuka tető, sárgaBármelyik Slim Jim szemetes kukára illeszkedő tető, mely segíti a hulladék szelek. A használt, de jó állapotú kuka típusaink egytől-egyik szabványos méretű, gépi ürítésre alkalmas olcsó hulladékgyűjtő szemetes edények. Az olcsó, használt szemetes kuka edényeket külföldről - főként Németországból - szerezzük be, egyenként válogatva, gondosan átnézve, így funkcionalitásukat még hosszú évekig kifogástalanul megőrzik.


Van Önnél használt szemetes kuka , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a szemetes kuka. Kerekes kuka db. Rendelje meg egy kattintással, és használja már holnap!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szemetes kuka rozsdamentes acélból és nedvességálló polimerekből ezüst színű bevonattal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fekete színű rozsdamentes acél szemetes kuka ergonomikus kerettel.


Szelektív szemetes billenős, Multipat (sárga, 60l ) bemutatása A dizájnos vonalvezetésű szemetes féle méretben és különböző színű tetővel rendelhető, mely a hulladék bedobásakor a középső felfüggesztésnél elbillen. Praktikus, mivel használatakor egyáltalán nem kell hozzáérni a szemeteshez. Szemetes zacskó nélkül, de szemetes zacskóval is használhatók a szeméttárolók, a zacskó rögzítésének megoldására általában odafigyelnek a tervezők és kivitelezők.


A henger és kocka, vagy téglatest alakú modellek a leggyakoribbak.

A henger talán hagyományosabb, szokványosnak nevezhető, a négyzet alapú szemetesek. Rozsdamentes acélból készült szemetes , műanyag, szenzoros tetővel Praktikus, egyetlen kézmozdulatra felemelkedik a szenzoros tető, gyorsan és könnyen bele lehet helyezni a kezünkben lévő hulladékot. Segít a higiénikus környezet kialakításához. Modern, trendkövető választás irodák és üzletek számára. A kosár nagyon könnyű és kíváló minőségű műanyagból készült.


A konténer kiváló minőségű, tartós műanyagból készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések