2019. december 4., szerda

Kéménytégla árgép

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép -es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Akciós kéménytégla árlista a Hofstadter Építőanyag Centrumból. Kisméretű nagyszilárdságú tömör tégla kémény építéshez.


Aktuális Tegla ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat! Egész évben akciós árakkal várjuk Tüzépünkön. Tüzépünkön a nagy keresetre való tekintettel többféle kéménytéglát is tartunk.


Nagyszilárdságú kéménytégla falazott kémény építéséhez. Tégla egyenesen a gyárból. Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf 3 bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla.


Szegmentált - kemény anyagokhoz profi felhasználásra: beton (erősített), gránit, bazalt, kő, kemény tégla, pala, kvarcit és cserép anyagokhoz. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm).


Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Termék megnevezése, Termék ára.


A Szlovák kisméretű tömör tégla hőálló nagy szilárdságú, tömör falazó tégla. Miért építsünk téglaházat? Már a meséből is ismerhetjük a tanulságot - jöhet bármilyen veszedelem, a téglaház ellenáll az időjárás viszontagságainak, az UV sugárzásnak és értékálló. Kémények építéséhez is ajánlott.


Bontott tégla eladó. Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is.


Kiváló magyar tégla a Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát kell fizetni! Magyar tégla, magyar építkezőknek. Leier Hungária Kft. A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is.


A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Bau-Styl építőanyag kereskedelem és webáruház árakkal, árlista, telephelyi értékesítés, akciók és további kedvezmények.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések