2019. december 2., hétfő

Katedrál üveg minták

Katedrál üveg minták - katedrál üvegezés Katedrál üveg ár Rücskös üveg. Fehér katedrál üvegek. Tekintse meg katedrál üveg kínálatunkat és rendeljen műanyag ablakot vagy fa nyílászárót Önnek tetsző mintázatú üvegezéssel! Iratkozz fel a csatornánkra! Vállaljuk a katedrál üvegek helyszíni.


A raktáron tartott katedrál üveg minták cseh, lengyel és török.

Fényáteresztő képességük függ a mintázattól és a színtől. Jellemzően fehér, sárga, bronz és matt színben kaphatóak. A katedrál üvegek egyik oldala sima,másik fele anyagában mintás.


Felhasználását tekintve ajánlott kül- és beltéren egyaránt: üvegtetőknél, ablakoknál, ajtóknál, üvegbútoroknál, térelválasztó rendszereknél. Különböző minták és akár cégek logó is savmarathatók az üveglapba. Homokfújt üveg készítése, savmart üveg felhasználásával és gravírozás készítése üveg ,. Kívánom, hogy itt megtalálja az erre vágytam már rég mintát , képet.


Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a működéshez.

Budapest egész területén díjmentes kiszálás! Biztosítók által elfogadott számla! Teljes körű üvegezési és gravírozási munkálatok! A megszilárdult üveg bár rideg és kemény anyag, de mégis a folyadékokra jellemző egyes tulajdonságokkal bír.


Két görgő közé folyamatosan öntött üveg. A minta lehet mindkét illetve csak az egyik oldalán. Az üvegnek a folyékony. Felhasználás: Belső nyílászárókba, térelválasztókba és olyan helyekre ahol nem kívánatos az átlátszóság, de viszont a fényáteresztés fontos.


Igény szerint beépítést akár a helyszínen is vállalunk. Keresés × Főoldal Szolgáltatások. Méretre vágás Üvegcsiszolás Üveg fúrás Tükör Képkeretezés Akvárium Autóvisszapillantó Sütőajtó.


Rendelhető 3mm-től 6mm-ig táblában vagy méretre vágva. A homokfújt felület enyhén érdes. Minták készítése is lehetséges homokfújással. A savmaratott üveg esetében a mintázatot savmaratással alakítják ki.


Nagyon elegáns és exkluzív üvegtípus, amit egy török gyártótól szerzünk be. Tudjuk, hogy az alapvető módszereit a XIX.

Magyar Belsőépítészeti üvegtermékek gyártóinak. Alapkoncepciónk, mely a vállalkozásunk fő iránya napjainkban is: az egyedi-különleges belsőépítészeti üvegek gyártása, kivitelezése. Katedrál gyári üveg minták Az alábbiakban bemutatott üvegek vásárolhatók, vagy méretre vágva, beépítve megrendelhetők a Globusbau Kft. Pécsiglas üvegezési ágazatánál ! Válassza ki az Önnek tetszőt! Borovi beltéri ajtó üvegminták a modern beltéri nyílászáró ajtókhoz.


Elképesztően széles üveg – és panelválasztékkal várjuk műanyag bejárati ajtók után érdeklődő vevőinket! Tiffany üveg fonott minta. Számos tiffany, katedrál és ólmozott. VEG -TÜKÖR- KÉPKERET.


Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések