2019. december 16., hétfő

Kerti hinta gyerekeknek

Egyedi kerti hinták gyerekeknek a Smoby-tól. Blue Dog libikóka UV védelemmel hosszú ideig fogja a gyerkőcöket szórakoztatni már hónapos kortól. Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik.


Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. Kínálatukban megtalálhatóak az egyszerű műanyag és fa kerti babahinták, illetve laphinták mellett a tányérhinták és a gyűrűhinták is. Kerti hintaállványból jelenleg egyetlen típust árulnak, a Spartan kétüléses hintaállványát, ami viszont alkalmas arra, hogy akár két különböző hintaülőkét is felfüggesszünk.

XL kerti hinta készlet db narancssárga üléssel 117. Kültéri tányéros hin. Hatalmas élmény és egyben mérföldkő is egy gyermek életében, amikor megtanul hintázni és segítség nélkül tudja hintáztatni magát. Ehhez természetesen gyakorolni is kell, amire tökéletes megoldás lehet egy kerti hinta.


Régen szinte csak a játszótereken találkozhattak a gyerekek hintával, ám mára a modern gyártási. A kerti játékok remek ajándéknak minősülnek minden gyermek számára. Kínálatunkban csúszdák, homokozók, kerti házikók, hinták és egyéb kerti játékok sokasága várja kedvező áron.


Termékeink hozzájárulnak a gyerekek aktív szabadtéri mozgásához.

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárlás: Hinta árak, eladó Hinták.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Hinta termékek, Hinta márkák. A Woody hinta egy klasszikus tányérhinta a gyerekeknek. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka. Kerti játék szerszámok gyerekeknek jó áron a Pepitán.


Folyamatos akciók itt! Blumfeldt Bali TAS Swing, függőágy, vörösfenyő, max. Gyerek kerti bútorok. Csúszdák, felfújható vízi játékok, gyerek sátorok, hinták, ugrálók raktárról, akciós árakon a MALL. Tudjon meg többet, rendeljen most!


A kínálatban olyan kerti játszóházzal is találkozhatunk, amire csúszda van szerelve, hogy még teljesebb legyen a játékélmény. Az ilyen házak igazi kis bunkerként szolgálnak a gyerekeknek , melyben hosszú ideig önfeledten játszhatnak a friss levegőn. Műanyag és fa kerti játékok.


Melyik a legnépszerűbb kerti játék?

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések