2019. december 13., péntek

Remmers festék

Megértésüket köszönjük! Faipari rendszerek Referenciák Aktualitások. A festék tíkfa, vörösfenyő, douglas, és bangkirai színekben kapható. Ezt a festéket fából készült teraszok, kerti bútorok hosszú távú vé delmére fejlesztették ki.


Remmers lazúr- és fedőfestékkel átvonható. Borítások, kerítések, nyílászárók, pergolák, kerti tárolók, ereszaljak, oromzatok, homlokzatok bevonására haszn.

Prémium faanyagvédelem, tetszőleges RAL színkód rendelési lehetőség. Javasolt felhordás legfeljebb rétegben. Tisztelt vásárlóink! Egymás iránti felelősségünk tiszteletben tartása okán meghoztuk mi is nehéz döntésünket.


Március 26-tól Mi is Otthon maradunk, így áruházunk zárva tart mindaddig amíg a járványügyi helyzet indokolja. A festék lazúrozható vagyis Funcosil WS impregnálószert Color LA-val kívánt színben és fedőképességre egyedileg beállítható. Color LA Fill (Siliconharz Füllfarbe) Kvarctöltésű, szálerősített szilikongyanta közbenső bevonat repedést kitöltő képességgel, magas páraáteresztés mellett.


A REMMERS UNGARN kft, a termékeinek kiajánlásakor figyelembe veszi az épület típusát, az elvárt igényt és a falazatok állapotát, nedvesség és sótartalmát. Az utólagos szigetelés nemcsak szigetelésből, esetleg injektálásból áll, hanem a megfelelő felületképzésből, vakolásból és festésből is!

Kedves Vásárlóink, A kormányhatározat alapján nyitvatartásunk a következőre módosul: Hétfőtől péntekig 7-15-ig. Szombaton 8-13-ig tart. Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében üzletünkben egyszerre legfeljebb egy vásárló tartózkodhat.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items.


REMMERS Induline Premium-Coatings bevonatok A fa ablakok és bejárati ajtók mind a mai napig örökzöldnek számítanak. Bay Is Here For You! Főleg lambériánál, hajópadlónál, kerítéseknél, kerti építményeknél ideális a használata. Kültéri fa felületek kezelésére ajánlott. A vállalkozás festék kiskereskedelemmel foglalkozik Sárváron a mai napig, Cégünk tagja az egyik legnagyobb magyarországi festékbeszerzési társulásnak.


Ennek is köszönhető, hogy árainkkal versenyképesek vagyunk a piacon. Széles árukészletünknek köszönhetően a felmerülő igényeket azonnal vagy nagyon rövid határidővel. Milesi festékekkel gondoskodjon a fa védelméről és szépségéről!


Fatelepünkön a fakezelő anyagok közül a Milesi olasz gyár termékeit javasoljuk, mellyel többszörösére növelheti a fafelület élettartamát és esztétikus bevonatával vonzza a szemet. Cégünk telephelyén faáruk széles választékát kínáljuk vásárlóink számára. Magas technikai színvonalon gyártott lambériákat, minőségben gyártott hajópadlókat, valamint rendkívüli szilárdságú és nagy mértékben vízálló OSB lapokat kínálunk széles választékban.


Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!

Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. A Dulux márka színszakértői a globális belsőépítészeti trendek alapján minden évben létrehozzák az Év színét”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések