2019. december 12., csütörtök

Vezetékes csengő trafóval

A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó vezetékes csengő kategóriába tartozó termékek árait! MAC- vezetékes , nagy hangerejű csengő (iskola csengő ). Egypólusú nyomó csengőjellel , rugós bekötés.


V~ halogénlámpák, ferromágneses trafóval.

A fényerőszabályozó 2. Vezetékes csengők a legjobb ár-érték arányban. Rendelj a vilagitasok. Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Segítségre van szüksége a választásban?

Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. Elektromos csengők a Praktikertől. V AA (nem tartozék) hatótávolság 1m másik gomb hozzáadásának opciója igen, max.


Ez esetben a vezetékes dallamcsengőnél. COMPACT vezetékes csengő 230V, 80dB, állítható hangerő. Schneider Asfora Nyomógomb csengőjellel, kültéri , komplett, bézs. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Hasonlítsa össze az árakat! Elosztó szekrényben DIN sinre pattintható csengő , berregő hanggal, rejtett elhelyezéssel, áramellátása 8V váltóáramos trafóról. Tracon C60-CSEN-típusú modulrendszerű TS35-ös kalapsínre pattintható normál hangzású vezetékes csengő. A csengő 8V-os váltakozó feszültséggel működtethető pl. Nos igen, nem emlékszem, hogy az mekkora feszültségről ment, lehet, hogy benne volt valami trafó, de elvileg az jó lehet neki, mert akkor csak egy kanócot kell kihúzni a gombig.


Csengő sínre szerelhető 8V Tracon C60-CSEN-8. Ott a kapunál a 220-as kábel a csengőnek, vagyis a kapcsolójának. Viszont a csengők amiket néztem 8-12V-al működnek.


Vagy vennem kell hozzá egy trafót amit bedugok 220-ba és kijön belőle a 12V, azt viszem a csengőhőz, kapcsolójához.

Van olyan ami 220-al megy? Jobb lenne trafó nélkül, ha lehet. Egy több szintes ház felső szintjén van egy működő reduktoros csengő , ami rendesen működik! Most az alsó szintre is szeretnénk egyet, mert a felső szinten lévő csengő hangja nem hallatszik le az alsó szintre. Ugyanúgy reduktoros, vezetékes csengő lenne, hasonló, mint ami fent van.


Szállítási idő: 3-nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések