2019. december 11., szerda

Obi poli farbe platinum

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.


Színes falfestékek vásárlása és rendelése az OBI -nál. Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő palettát. Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték.

Az Év Terméke Díjat beltéri falfesték kategóriában. Platinum -termékek. Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas: 1különböző szennyeződésnek ellenáll. Hasonlítsa össze az árakat! Nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, minőségét Magyar.


Ennek módja, hogy először az enyves festéket a falfelületről maradéktalanul eltávolítjuk, majd mélyalapozóval előkezeljük azt. A nyolc új színt a riói olimpia és a sport ihlette. A falfelületünk festés után matt, tartós és könnyen tisztíthatóvá válik!


Matt és tartós, valamint könnyen tisztítható bevonatot képez.

Tieto jedinečné farby zabezpečujú designové riešenie. Vo svojom portfóliu máme viacero ocenených produktov, pre ktoré sa zákazníci k našej značke radi a opakovane vracajú. Bevonata matt, könnyen tisztítható.


Alkalmazható vakolt felületre, régi festett falra, gipszkartonra és tapétára is. Poli - Farbe gyártósoráról a hazai festékpiacon egyedülálló formaldehidmentes falfestékek gördülnek le. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag, Felhordása ecseteléssel, finomszőrű hengerrel történhet vagy max. A festéket nem szükséges hígítani, de ha a felhordás módja.


Nagyobb mélyedések kitöltésére, durva simításra is alkalmas. Frissen festett felület esetén. Egyéni elképzelés szerint strukturálható, így például természetes kőhöz vagy gyűrt textilhez hasonló rusztikus felület alakítható ki.


A glett használatával az igényes, korabeli, évtizedekre tervezett mediterrán hangulatú belső terek valósíthatók meg és kelnek életre. Szervetlen összetevőinek. Ideális fokozott igénybevételnek és magas páratartalomnak kitett beltéri helyiségek festésére, pl.


AirCleaner ajándék ajtó ajtófelújítás alapozás alapozó albérlet alga stop aljzatkiegyenlítő allergia állólámpa álmennyezet antikkő glett anyagbeszerzés arany aranyeső aranyvessző art art deco árvalányhaj baba balkon Ballagófű barna bársony bársonyhatású festék. BIZTONSÁGI ADATLAP POLI - FARBE Vegyipari Kft. Materiál je vhodný aj na vypĺňanie hlbších priehlbín a na hrubé vyhladzovanie. Umožňuje tvoriť štruktúru podľa individuálnych predstáv, napríklad vytvoriť rustikálny povrch, podobný prírodnému kameňu alebo pokrčenému textilu.


Veszélyességi osztály. Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.

Poli – Farbe festékgyár idén tavasszal. A színválasztás alapvetően meghatározza életterünket, hiszen sok időt. Idén új trendszín kapott helyet a palettán, így az otthonukat megújítani vágyók. Beltéri Fehér festékek festékanyagok webáruháza. Trilak falfesték Héra szines falfestékek.


Tegyél egy próbát, ha nyitott vagy az újdonságokra, szívesen kísérletezel új utakon, fontos számodra a. PLATINUM BELTÉRI FALFESTÉK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések