2019. december 6., péntek

Kreatív ötletek textilből

Rengeteg kreatív textilből készült dolog egy helyen elkészítési útmutatókkal! Ebben a kreatív ötlet fő kategóriában mindenféle textilből készült dolgot találhatsz! Megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat és csináld magad (DIY=Do It Yourself = Csináld magad) ötletek arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod.


Minden, ami textil!

Ebbe a DIY (csináld-magad) kategóriába gyűjtöttem össze a varrással és textilekkel kapcsolatos kreatív ötleteinket és DIY útmutatóinkat. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és. Kreatív lakásdekoráció – ötletek foltvarráshoz. Textilből készült ajándék ötletek Kevés idő és anyagi ráfordítással egy délután is elkészíthetők. Elkészítési leíráshoz, nagyításhoz katt a. Varrás nélküli ötletek textilből.


További ötletek a következővel.

See more ideas about Felt ornaments, Sewing toys, Felt case. Fedezd fel anosiötletek textilből. Ajándék ötletek varrni szeretőknek. Győriné Kéri Ágnes alkotásaival már többször is találkozhattatok itt a blogon.


Szavak nélkül is beszélő csuhébabái, magvakból, termésekből készített csodás koszorúi és kis fácskái nem mindennapi kreativitásról tanúskodnak. Ez az oldal azért jött létre, hogy ötleteket adjunk illetve mutassunk neked s reméljük ezáltal te is kedvet kapsz a barkácsoláshoz. Tésztából készült dekorációk, kreatív ötletek.


Száraztészta – nem csak egy finom köret, hanem kiváló kézműves alapanyag. Hisz könnyen elérhető kellő mennyiségben, méretük és formájuk igen változatos, és nem utolsó sorban könnyű vele. Ma egy újabb szuper aranyos, és villámgyorsan ( maradék fonalakból is ) elkészíthető ingyenes (angol) amigurumi mintát szeretnék bemutatni nektek: Svetlana Budarina amigurumi róka kulcstartóját!


Ez a kedves kis horgolt róka kulcstartó ( vagy táskadísz ) remek ajándék lehet bárkinek ( bármilyen alkalomra ), hiszen gyakorlatilag bármilyen. E blog a KREATÍV SZAKKÖR kistestvére, melyben elsősorban az újrahasznosításhoz szeretnék kreatív ötleteket adni saját, hazai és külföldi példák, ötletek bemutatásával. Ha többet szeretnél tudni a blogról, rólam, a további tervekről. KATT a fenti logóra!


Nézelődj, válogass, valósítsd meg ami tetszik!

Kiadó gondozásában megjelent Tavaszváró kézműves ajándékok című könyv alapján készült. Nyuszi textilből , oktató. Kézzel készített húsvéti. Régi evőeszközök új élete: kreatív lakásdekorációk újrahasznosított evőeszközből.


Bizonyára minden háztartásban akad néhány olyan evőeszköz, amit nem használunk, mert már hiányos a készlet, vagy újat vettünk, vagy egyszerűen már régi és nem szép. Aki nagyon szeretné az órát is megcsinálhatja úgy,hogy az óralapot (amin a számok vannak) azt kiveszi és átmásolja egy átlátszó műanyagra (amit egyébkén szerintem hobby boltokban megtalálhatsz) majd egy textil darabot is kivágsz kör alakúra (vagy amilyen alakú az órád)rárakod a műanyagot és kész is. Készíts textil tököt egyszerűen, varrás nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések