2017. november 10., péntek

Üveg típusok

A leggyakrabban használt ablaküveg típus. Clear vision Alacsony vastartalmú üveg , szín semleges. Beltéri üveg típusok. A bejárati ajtók és beltéri ajtók többféle üveg felülettel is elláthatóak, ezek lehetnek teljesen átlátszó üveggel szerelt nyílászárók, de rengeteg üvegtípus is szóba jöhet.


Az otthonunk belső tereit beltéri ajtók segítségével tudjuk elválasztani egymástól.

Ezek a beltéri ajtók. Alapüvegek A víztiszta, másnevén float üveg tökéletesen párhuzamos felületekkel rendelkezik, ezért vágható, megmunkálható, feldolgozható, ragasztható, hátoldala festhető, előfeszíthető és edzhető. Minden üveggel kapcsolaos termék alapja. Anyagában színezett üvegek A Parsol üveg anyagában színezett síküveg, amelynek a fényvisszaverődése alacsony és a. Felhasználás: Teljes üvegfal és függönyfal rendszerek, bejárati ajtók, stb.


Low-e (lágybevonatos üveg ) Valójában egy float üveg , amely egyik oldalára elektromágneses úton fém oxid réteget hordanak fel. A bevonattól színe a float üvegéhez.

Laminált üvegre ott van szükség, ahol ki van téve a helység az emberi és természeti hatásoknak, illetve ha az üveg leeshet, ha összetört. Ez teremt egy jellegzetes pókháló repedés mintát. Olyan üveg , amelyre a bevonatot magas hőmérsékleten viszik fel és beégetik az üveg felületébe a float üveg , vagy a parsolüveg gyártási eljárása során. Szolgáltatásaink széles választéka után kérjük tekintse meg üvegezéshez használatos üveg típusokat, beépítésre és feldolgozásra használt színes üvegválasztékunkat.


Az egyedi üvegfalak, üvegkorlátok, zuhanykabinok pont akkorák és pont olyanok, ahogy azt megálmodtad. Keress bizalommal minket, segítünk! A parapet üvegek a homlokzat parapet vonalába beépítheto üvegek. Az üveg a mi világunk.


Legfobb jellemzojük, hogy átláthatatlanok és a reflexiós üvegek színével azonos kivitelben gyárthatók. A nagyobb hotágulás felvétele és a hohíd megszakítása. Hőszigetelő üvegezés. Hiába van jól szigetelt házunk, körbefűtött lakásunk, ha az ablakok rossz minőségűek, ablaküvegünk nagy hőveszteségű és ott kimegy a meleg.


Válasszunk hőszigetelő üvegű nyílászárókat, ezzel jelentősen csökkenthetjük fűtésszámlánkat. A Katedrál üveg öntészeti eljárással készült üveg. A Float üveg úgynevezett víztiszta torzítás mentes üveg.

A savmart üveg fluorsav felhordásával készült egyedi elegáns mintázatú üveg. Nem vezeti a hőt és az elektromosságot (szigetel), felszíne kemény, átlátszó és vegyileg nem reakcióképes. Fenti tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas épületüvegezésre, nyílászárókba, - síküveg. A front megadja a konyha alapját, de ezt követően is rendkívül sokszínűen variálható és változtatható a megjelenés. A fogantyúkkal, színekkel, de az üveg vagy más anyagból készült kiegészítők is remekül adnak egyedi hangulatot a konyhának.


Jellemző római használati tárgyak voltak a „sima” és mozaik-, illetve murrhaüvegből egyaránt készített bordás ivótálkák is. A murrhaüveg (vasa murrhina) különböző féldrágaköveket utánzó, sávozott anyagú üvegtípus, a mozaiküveg különböző színű, méretű és formájú darabokból mozaikszerűen összeolvasztott üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések