2017. november 21., kedd

Lb knauf nemesvakolat

Algaálló, kiváló páraáteresztő képességű és időjárásálló termékek bármely felületre. A nemesvakolatok zsákos anyagok, azaz a durva por állagú terméket felhasználás előtt vízzel kell összekeverni és csomómentesen átkeverni. Ezért használatuk a vödrös vakolatokhoz képest némileg nagyobb körültekintést igényel, a homlokzatképzés munkáihoz képest azonban - különösen, ha a hőszigetelést is elvégezzük - ez a különbség elhanyagolható.


Széles színválaszték, könnyű tisztíthatóság és kiváló ellenállóképesség a külső behatásokkal szemben. A homlokzat és a falak megjelenését a színezővakolat színe és struktúrája határozza meg. Segítünk a megfelelő anyagok kiválasztásában és házad színtervének elkészítésében.

Minden, amit termékeink felhasználásáról tudni érdemes. A termékek között megtalálható a kézi, gépi vakolatak, habarcsok, a felületek előkészítéséhez szükséges alapozók. LB - Knauf Színválasztás. Prémium termékek és megoldások hidegburkoláshoz, hőszigeteléshez, vakoláshoz, homlokzatfelújításhoz, színezéshez, aljzatképzéshez, betonozáshoz.


Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a homlokzat legfontosabb szerepe a környezeti hatásokkal szembeni védelem. Mindemellett alapvetően befolyásolja az épületek megjelenését és a róluk alkotott képet is. LB Knauf termékek – glettek, gipszek, vakolatok, poranyagok.


Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat.

Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Keverőgépen a kültéri inspiration színkártya összes színében, és a kifejezetten beltéri igényekre készült selection színkártya további 477. A Flex M csempe- és járólapragasztót új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok alapvakolattal ellátott falazatainak és cement vagy gipszkötésű aljzatok járófelületeinek borítására szolgáló kerámia, műkő, természetes alapanyagú burkolatok ragasztására használhatjuk. Fröcskölt színezővakolat. A historikus épületek, parasztházak igen kedvelt struktúrája alakítható ki a kézi spritz- szerszámmal felhordható színezővakolattal.


Ez az ásványi anyagok felhasználásával készült színezővakolat az Ön otthonát is természetközelivé teszi. Megfelelő szilárdságú, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok, különösen a kis porozitású burkolólapok ragasztására használ- ható, kül- és beltérben. Cégünk megalapításának éves évfordulója alkalmából nagyszabású nyereményjátékot hirdetünk. Lasselsberger - Knauf Kft.


LB – Knauf StruturOLA Dekor. Diszperziós bázisú, finomszemcsés színezővakolat. Az ára miatt is a polisztirolos hőszigetelések kedvelt színezővakolata.


LB Knauf homlokzati vakolat ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. LB Knauf - Színezővakolat A színezés az építkezés befejező fázisa. A szilikát alapú SilikatOLA színezővakolatok legnagyobb előnye kiváló páraáteresztő tulajdonságukban és gyors vízleadó képességükben rejlik, ezáltal elsősorb.


Renti javítóhabarccsal egyenlíthetjük ki, majd a sima egyenes felületre hordjuk fel a StrukturOLA Primo vékonyvakolatot. A StrukturOLA Primo tervezett felhordása előtt a laza rétegeket, festék maradványokat távolítsuk el.

A szilikongyanta alapú SiliconOLA és SiliconOLA Extra színezővakolatok gyakorlatilag bármilyen alkalmazási körülmények közt megállják a helyüket. A vakolatok struktúrájának kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a legnagyobb szemcseméretet. A gyárból kikerülő anyagok többféle méretű szemcsét tartalmaznak – minél nagyobbakat, annál hangsúlyosabb, a tekintetet vonzó felületet alkotnak, ami a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések