2017. november 16., csütörtök

Átlátszó pvc lemez

Mind küllemében és formájában. Felhasználáskor könnyű vele dolgozni. Ahová mi felhasználtuk a környezetbe jól alkalmazkodik. Tetszetős és mutatós is. Szűrés Alaphelyzet.


Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól.

Tensile-Strength(lengthwise,crosswise),MPa ≥52. Drop impact strenght No fracture Vicat sof. Tisztítása igen egyszerű, vegyszermentes nedves szivaccsal letörölhető. Egyszerűen beleillik a környezetbe, nem rontva az összhatást. Előnye az üveggel szemben, hogy nem törik így nem okoz sérülést.


Hőfüggönyök huzat és hideg ellen istállókra. Ipari lengőajtó raktárakra. Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés.


Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.

PVC hőfüggöny kutyaházra. Az extrudált plexi lap az egyik legszélesebb körben felhasznált műanyag lemez. A plexi lemezt az üvegezés kiváltásától a reklám-dekorig nagyon sok területen használják ahol átlátszó vagy színes műanyagra van szükség. Az öntött plexi lemezeket jellemzően a reklám-dekor piac használja. A hulladék elhelyezése engedéllyel rendelkező hulladéktárolóba vagy egyéb engedélyezett módon történhet.


Különböző vastagságban rendelhető. A kiválasztott vastagságnak és mennyiségnek megfelelően, annyi méter hosszúságban, egy darabban kapja meg a terméket. Ha például 3-at adott meg a mennyiségnél, akkor méter hosszúságú darabot fog kapni, a kiválasztott vastagságban. A lemez anyagába kevert speciális adaléknak köszönhetően ellenáll a jégverésnek!


Mivel a hagyományos pvc és üvegszálas hullámlemezek nem rendelkeznek ilyen tulajdonsággal, a jelen termék az egyetlen még viszonylag alacsony áron elérhető jégverésálló műanyag tetőfedő anyag. Kiválóan alkalmas gépalkatrésznek is. Termékeink az európai szabványoknak megfelelnek, minőségüket garantáljuk. A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Széles termékkínálatunkban kiváló minőségben megtalálhatóak a színes, normál és fagyálló pvc lemezek. Kérjen árajánlatot! Tömör polikarbonát lemez.


Tiszta, átlátszó , üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek. Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez.

Szigetelésvédő dombornyomott lemez. Trapéz felső falcsatlakozó PVC. Sinus oldalsó falcsatlakozó PVC.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések