2017. november 16., csütörtök

Totaltex árnyékoló háló

Order by 5:15pm and get it tomorrow. The International Brother Company is not exactly the most common. TOTALTEX ÁRNYÉKOLÓ HÁLÓ -OS 5X10M ZÖLD és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Több rétegben telepítve a belátás elleni védelem fokozható!

Feszítődrótra telepítéshez külön műanyag rögzítőket ajánlunk. Az árnyékoló háló felszerelése, vágása és méretre szabása egyszerű, vágás után sem bomlik. Jellemzők -os takarást biztosító szőtt árnyékoló háló , melyet a kerítésre vagy erkélykorlátra rögzítve korlátozhatjuk a belátást, megőrizve a magánszféránk nyugalmát. Tökéletes megoldás lehet telkek, kertek, sportpályák, játszóterek, építési telek és lakóterek elkorlátozására.


Ideális választás privát környezet kialakítására kertben, teraszon vagy erkélyen. Könnyű és időtálló, HDPE-ből gyártott, UV-álló belátásgátló háló. Szeretné elrejteni kertjét, teraszát, hogy nyugalmasan élvezhesse megérdemelt magánéletét?

Ez a szőtt háló tökéletes megoldást kínál Önnek: megakadályozza a szomszédokat, hogy részesei legyenek annak, amit Ön a szabadidejében csinál. Vásárlás: Árnyékoló háló , kerítéstakaró árak, eladó Árnyékoló hálók, kerítéstakarók. Akciós Árnyékoló háló , kerítéstakaró ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kiválóan alkalmazható az árnyékoló háló telek, lakóterület, terasz, játszótér, kert, sportpálya, vagy építési terület elkerítésére, szeparálására.


Méretre szabása egyszerű, vágás után sem bomlik és a hozzáadott UV stabilizátornak köszönhetően év garancia van a hálókra. Időjárásálló műanyag dekoratív háló , kifejezetten kültéri árnyékolásra, belátás korlátozásra. T Group Árnyékoló háló TOTALTEX , zöld TOTALTEX Árnyékoló háló könnyű, ellenálló és időtálló anyagból, ami ideális balkonokra, kertbe és teraszokra zavartalan meghittség kialakításához. Megfelel az elvárásaimnak. A különleges hurkolási technológiával készülő hálók kiválóan alkalmasak függőlegesen, kerítésszerűen kihelyezve belátás korlátozásra, teraszok, erkélyek, kiskertek esetében intim, zárt terület kialakítására.


Fixatex rögzítővel könnyedén felszerelhető. A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Alkalmazásával nem csak a hőt fogjuk fel, hanem a fényt is, ezért alkalmas belátás gátló térválasztónak. Mivel erős és Uv álló, használható védőhálónak például építkezéseknél.


Meggátolja a szerszám leesését vagy a. Jelentősen csökkenti a szél erejét, a por terjedését, valamint a belátást.

TOTALTEX szőtt árnyékoló háló , 2m x 50m Zöld vélemények. Teraszok, erkélyek, korlátok és kerítések ideális átlátást akadályozó hálója. Ha időjárásálló, esztétikus és árnyékoló funkcióját megfelelően ellátó termékekekt keres, itt biztosan megtalálja azt. Kedvező árú belátásgátló - árnyékoló eszközeinket szakember segítsége nélkül, könnyedén és gyorsan felszerelheti kerítésére, medence vagy homokozó mellé, de akár teraszok és erkélyek korlátján is elhelyezhetők.


Totaltex -os árnyékoló háló , zöld színben. Ideális intim környezetének kialakítására kertjében, teraszán. Anyaga: HDPE, UV álló, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.


Jó szakítószilárdságú. A különböző színű, fajtájú és átláthatóságú modellek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A fenti adatok megadásával hozzájárulok, hogy a Prímaenergia Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések