2017. november 9., csütörtök

Légyfogó házilag

A meleg szezon közeledtével előbújnak a rovarok, bogarak, és többek közt előmerészkednek a legyek is. Ha lakásunk nincs felszerelve szúnyoghálóval. Please try again later. Hatékony légyfogó egyszerűen.


A nyári melegnek egy nem is kicsit kellemetlen velejárója az idegesítő rovarok hada. Ez ellen egy légyfogót készítünk el, amit garantáltan imádni fognak a legyek, és mi is, hogy nem körülöttünk zizegnek. Nyáron gyakran vendégeskednek a szúnyogok és a legyek a lakásodban?


Ha nincs kedved a társaságukhoz, űzd el őket természetes módszerekkel! Ha elkapná a teraszon, kertben kőröző kósza darazsakat, készítsen darázscsapdát házilag otthoni lomokból percek alatt. Hobbi, szabadidő › Állati › Haszonállatok › Miért pont kecske ? Házilag így készíthetünk légyfogó enyvet, amit aztán tetszőleges papírra kenhetünk föl: 5gramm gyantát 2gramm repceolajban lassan. A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez.


Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. Ragacsos légyfogó zsinórok, lapok, hengerek, LÉGY, FK-FARM Kft, állatriasztó, ultrahangos riasztó, csapda, riasztoszerek, vakondriaszto, nyestriaszto. Kertes házban élők, tóparton nyaralók, hétvégi kertben tartózkodók számára hasznos lehet nagyon. Különösen csapadékos időjárás után, amikor megszaporodnak a szúnyogok, megkeserítve ezzel a szabad tartózkodás idejét. A legjobb, ha olyan természetes praktikákat vetsz be ellenük, melyek egyszerűen csak távol tartják őket otthonodtól, de arra az esetre is léteznek - kíméletes és kevésbé kíméletes - természetes módszerek, ha már beférkőztek a lakásodba.


Eredetileg darazsak írtására készítettem, de utólag kiderült, hogy legyekre sokkal jobban működik. Szinte befektetés nélküli hatásos megoldás. A légyfogó szalag hengeres kivitelben alkalmazható minden zárt helyiségben: kórházakban, iskolákban, vendéglátásban, lakó, gazdasági és közösségi helyiségekben. A hagyományos, régi vágású légyfogó szalag.


Send greetings, share pictures, animated GIFs and awesome videos everyday. Megosztható képek, animált GIFek, videók, képeslapok. EGEGYSZERŰBB LEGOLCSÓBB ROVARFOGÓ ELKÉSZÍTÉSE.


Ezzel kész is a légyfogó , már csak fel kell akasztania őket a kívánt helyre. This video is unavailable. Arra azért ügyeljen, ha teraszajtó fölé, esetleg bejárati ajtóhoz helyezi a papírokat, ne lógjanak túlságosan le, mert a hajszálak is szívesen tapadnak a papírhoz – meg persze bármi, hisz épp az a lényegük, hogy nagyon ragadnak. A lakásban régebben enyves légyfogóval védekeztek ellenük, ami ma is kapható, hatásos eszköz, csak nem túl gusztusos látvány. Elűzhetjük a legyeket, ha lapos tányérokba babér- vagy ricinusolajat öntünk, a ház körül portyázó darazsakat pedig úgy is távol tarthatjuk, ha a gyakran látogatott törzshelyeikre rövid nyakú, cukros pálinkával telt üvegeket akasztunk ki.


Minden háztartásban kardinális kérdés, hogy hogyan tartsuk tisztán és szagmentesen a hűtőnket. A boltokban természetesen kaphatóak különféle vegyi anyagok, melyeket csak egyszerűen bele kell tennünk a hűtőnkbe, azonban mivel ételekről van szó, nem árt a házilag alkalmazható módszereket is számba venni, mert nem kevésbé hatékony és ugyanakkor környezetkímélő. Ha azonban se egyikhez, se másikhoz nincs kedve vesd be a következőket: Elsőként érdemes egyszerű kereszthuzattal próbálkozni, hiszen a legyek nemcsak könnyebben találnak ki a szabadba a tárvanyitott ablakon keresztül, hanem a légáramlat is segíti őket a kijárat megtalálásában. Régi idők módszere az enyves légyfogó , melynek mai változatai bármelyik nagyáruházban kaphatóak.


Leginkább szalagszerű, felakasztható kivitelben forgalmazzák, pár száz forintos áron. Ezek a termékek feromon tartalmukkal csalogatják a rovarokat, akár hetekig is használhatók. Ugyancsak a feromonnal csalogatnak azok a. A henger hosszan tartó, méregmentes ragaszóval bevont felülete, ideális otthoni használatra.


A ragadó hengert függeszthetjük teljesen nyitott, vagy a csomagolásból részben nyitott formában is, ami elfedi a már csapdába ejtett repülő rovarokat. Előállítható valahogy házilag egy szilikon talpbetét? Hallottam a szilikonos talpbetétről, és örülnék, ha meg lehetne valahogy házilag is csinálni. Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem.


Köszönöm a válaszokat előre is. A nyárnak számos előnye mellett van egy nagy hátránya: a rovarok – többnyire a szúnyogok – jelenléte. Míg a hímek ártalmatlanok, a nőstény szúnyogoknak tojó időszakban vérre van szükségük, ezért csípnek. A kereskedelemben kapható rovarok elleni sprayek nem természetes alapanyagokat tartalmaznak, ám felléphetünk mi magunk is a szúnyogok ellen házilag.


Ma madárriasztó, gyermekjáték Skandináviától a Balkánig. Egyszerűen, házilag felragasztható, alkalmas ablakra, üvegház felületére. Ebből házilag az alábbi módon készítenek rovarölő szert: g őrölt mag-. A horgony elkészítése egyszerű fogjunk egy öklömnyi követ vagy súlyt, kössünk rá damilt, valamint a. További változatai is vannak a házilag készített hangyacsapdáknak: keverjünk össze egy rész bóraxot egy rész porcukorral.


A keveréket szórjuk egy edénybe a boly közelében. Vagy keverjük össze g szárított borsmentalevelet, g cayenne-i bors port és g bóraxot és a keveréket hintsük el mindenhol, ahol a hangyák. Vásárlás: Elektromos rovarcsapda árak, eladó Elektromos rovarcsapdák.


Akciós Elektromos rovarcsapda ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések