2017. november 26., vasárnap

Bontott építőanyag békéscsaba dobozi út

A ( Dobozi út - Eiffel toronynál jobbra, m-re) Tel. VEGYES BONTOTT építőanyag adásvétel (ajtók, ablakok, tégla, cserép). KIPUFOGO-SZAKSZERVIZ, - JAVÍTÁS, -GYÁRTÁS,-CSERE. NAGY mennyiségű bontott építőanyag eladó. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Nagyon odafigyelünk arra, hogy csak kiváló minőségű bontott téglát adjunk el. A raklapra csak egész téglát rakunk fel. A tégla minőségére garanciát adunk.


Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük. Néhány szót szeretnénk magunkról elmondani. Aranyi Imre és Társa Építőanyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Gyula Dobozi út 55.


Tüzép - $$ Tüzép Kereskedelmi Kft. Az ingatlan falazata vegyes, előző évben külső. Az egyik teleken a gáz, víz, villany. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Tatabánya, Panoráma út 41.


Budapest, Erdőalja út 99. Békéscsaba , Dobozi út 7. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Több tucat friss, ellenőrzött eladó felújítandó hirdetés: m2-es szobás.


Dobozi út közelében), 9m2-es, bekerített, gyümölcsfákkal beültetett, villany és víz bevezetésével rendelkező telek. Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen! Mennyi a trapézlemez ára használtan? A m-es utcafronti résszel rendelkező telekre m2-es alapterületű ház építhető.


Gáz, víz, villany az utcában van. A telek irányára: 750. Körös Capital Vagyonkezelő Kft. Becsey Oszkár utca 1. Benedicty-Terv Kft. Berényi Téglaipari Kft.


Jelenlegi termékeink közt megtalálhatók a hagyományos falazók, mint a kettős méretű tégla, a B30-as és UNIFORM falazóblokk, amelyeket sokan kedvelnek egyszerű használatuk, kiváló szilárdságuk és utolérhetetlen nyári hőtehetetlenségük miatt. Leírás Vásárolja trapézlemezét a gyártótól! Garanciával kiváló minőségben!


Akár azonnal meg is várhatja amíg méretre gyártjuk trapéz és cserepes lemezét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések