2017. november 15., szerda

Fenyő centrum veszprém

A NOBIS egy modernebb, vadiúj fejlesztésű vonalvezetésű, szögletes fenyő bútorcsalád széles elemválasztékkal. A többi termékünkhöz hasonlóan kiváló minőségű borovi fenyőből készülnek, magyar gyártónál. A Fa- centrum Veszprém Kft.


Veszprémben, azzal a fő célkitűzéssel, hogy kiváló minőségű és megbízható magyar termékeket forgalmazzon a vállalkozás, korrekt árakon. Az alapítók olyan fontos üzleti alapelveket fogalmaztak meg, mint az ügyfélorientált kiszolgálás, a folyamatos megújulásra való. Keskeny fenyő komód fiókkal.

Anyaga minőségi borovi fenyő. Időtálló, masszív felépítéssel. FÉNY-PONT Fényterápia Centrum - Lézerkezelés Veszprémben.


Megközelíthető a 4-es és a 7-es helyijárattal a buszpályaudvartól. Figyelea lézerterápia alkalmazása nem javasolt az alábbi esetekben! Fontos tudni, hogy a lézeres kezelés nem alkalmazható festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén, illetve rákmegelőző állapotot mutató bőrfelületen. A feltüntetett ár a Vanessa lépcsős térelválasztóra vonatkozik, natúr lakkozott kivitelben.


A térelválasztó polc nagyszerűen kombinálható a többi fenyőbútorunkkal is, így az egész hálószoba vagy nappali azonos stílusban rendezhető be valódi, magyar fenyőbútorokkal. A természetes fenyőbútoraink féle pácszínnel kaphatóak.

Telephelyünk Veszprém -Kádárta, Győri út 1. Vakolatok, habarcsok. Fa- centrum - Az otthon és a kert centruma. Fenyő Centrum - Szent Anna u. Kiváló minőségű magyar gyártmányú tömörfenyő bútoraink mostantól év garanciával kaphatóak! Szekrények, komódok és polcok. Egyedülálló lambéria választék található Veszprém megyében.


Magas technikai színvonalon gyártott borovi és luc fenyő lambériákat kínálunk széles választékban. A svéd importból származó lambériák , kiválóan alkalmasak belső terek és külső beépítésekhez egyaránt. Megtalálhatók a hossztoldós kialakítású. A Lang Építőanyag kiemelt akciói, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Rendelési idő (Páciensek fogadása, kizárólag bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban történik) Hétfő: 9. TVONALTERVEZÉS IDE ÚTVONALTERVEZÉS AZ. Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár. Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt! Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót. Honlapunk a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében sütiket használ.


Az Oázis Kertészeti Kft. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések