2017. november 2., csütörtök

Beton tipli

The Ink Cartridge Specialist With Years Experience. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz rögzítése. A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók, mint például tégla, beton , gipszkarton stb. Tipli , dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan!


Célunk egy kényelmes,a legtöbb szakmai információval szolgáló webáruház üzemeltetése a vásárlók és a látogatók szolgálatában.

A fali szerelés egyszeregye. Hogyan néznének ki a falak, ha nem volnának csavarok? Itt megtudhatja, mit kell figyelembe vennie ahhoz, hogy a lámpákat, polcokat és egyebeket fáradság nélkül felszerelje, és főként ahhoz, hogy a fúrás során minden rendben menjen. Igazán egyszerűen kivitelezhető rögzítési módot keres? Menjen biztosra rögzítéseknél is!


A Mapefix termékcsalád egy új termékkört, a kémiai rögzítőket képvis. Ha tégla, beton , gipszkarton, vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak a legtöbb szilárd anyagban, vagy horgonyszerűen rögzülnek az üreges anyagokban vagy panelekben.


FUR tipli , vagy fésűs tipli.

Mindkét nevén ismerik a barkácsüzletekben, ezt kifejezetten lyukacsos téglába találták ki. Ahogy tekered be a csavart, fésű szerűen szétnyílik a tipli , és a tégla ürgeibe belekapaszkodik. Fontos, hogy az üreges téglát ne ütvefúró funkcióval fúr hanem sima fúrással, különben apró. A jó minőségű, kétkomponensű, sztirénmentes Soudalfix, amely egy nagyon sokoldalúan felhasználható vegyi dübel.


A kimagasló tapadó-, nedvesség- és páratűrő-képességének köszönhetően a legkülönbfélébb felhasználási területeken lehet alkalmazni, pl. Vijci, tiple i okovi. A pillangó tipli „szárnyai” a csavar meghúzásakor kinyílnak, így a tipli nagy teherbírású.


Ezek a tiplik nem forognak a lyukban, amikor meghúzzák a csavart. Més Mcsavarfejekkel kaphatók. GÁZBETONDÜBEL (YTONG) 8MM, 4DB (GB) (K) és még 3termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! TIPLI ZA TLAČNI PRITISAK. Dvodijelni tipli od umjetnog materijala postižu u čvrstim podlogama ( beton i puni zidovi) visoku nosivost tlačnim pritiskom (podupiranjem).


Za razliku od spomenutih, univerzalni tipli od umjetnog. Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni.


Kad iskoristite sve vijke i tiple, kutiju možete upotrijebiti za odlaganje malih predmeta. Različiti vijci i tiple za upotrebu na zidovima od drva, gipsa, betona i cigle.

Univerzális műanyag tipli , tégla és beton falhoz. Egyéb méretek , illetve rozsdamentes változat kérésre ! Tárolt változat Hasonló Fix műanyag tipli zacskóban. Gipszkarton tiplik és speciális dübelek.


Ha túl szűk, nem fér el benne a tipli – ha túl tág, nem tart elég erősen. Műanyag tipli Hungarocellhez SPIRÁL. Az SDS-Plus Pointer szárának kialakítása és a fúróhegy geometriája is szokatlan újdonság. A hegyen lévő kis csúcs nagyon jó megvezetést ad a fúrónak még a legkeményebb B50-es beton fúrásakor is. A keményfém betét nem csak élezett, hanem önélezős, ami a teljes élettartama alatt azonos fúrási teljesítményt.


Megengedett terhelések központos húzásra, nyírásra és ferde húzásra. Méretezésnél a teljes Z-21. Tiplik vásárlása és rendelése az OBI-nál. IPLE I vIJCI zA MONtAŽU AllFA art.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések