2017. november 1., szerda

Napos liba eladó 2017

Szépen legelnek, mindent megesznek. Napos liba és bobitas napos kacsa eladó ! Az aktuális árak és akciókról telefonon vagy az Aktuális eladás menüpontban tájékozodhat. Többféle olcsó, használt napos liba eladó.


Mennyi a napos liba ára használtan? Az MGE vállalja, hogy az így megvásárolt naposállományra elit származási igazolást állít ki azzal a. NAPOSKACSA, rendelhetö, ELADÓ , Napos kacsa, liba , Baromfi, Elönevelt csirke, Fehér Húshibrikacsa, liba , napos , előnevelt kacsa, előnevelt liba , elönevelt. Kínálatunkban szerepelnek napos és előnevelt: – csibék, – kacsák, – libák, – pulykák, valamint eladó hetes tojójércék éves tojótyúkok vágnivaló csirkék. Sokat tojtak, egészen július hóig. Irányár ezer forint.


Román, jelöletlen porcelán. Nagyon szép színekkel, mutatós darab. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Ingyenes nemzetközi hirdetőoldal PAMPOG. Eladó fehér napos és egy hetes liba. Keltetni való tojás,keltetőgép,alkatrész, Napos és előnevelt csibe.


Némakacsa, db előnevelt kacsa és kacsa mama együtt eladó. Ez az oldal azért jött létre,hogy megkönnyítse a tenyésztő és. Ingatlanok Apróhirdetés Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa.


A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetése. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Szegeden db napos liba eladó. A szülők szürke színűek, kisliba viszont tarka színű lesz.


Kis Péterné vagyok a Borsod megyei Kesznyétentől km-re lakunk, egy tanyán, elsősorban állatartással, és kertészkedéssel foglalkozunk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az árut kellő mennyiség rendelése esetén díjmentesen kiszállítjuk 100km-en belül, de Jászberényi telephelyünkön is átvehetőek. Távolabbi települések esetében egyedi árazást telefonon tudjuk egyeztetni. Napos és előnevelt szürke ès fehér liba Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


Kérjük, vegyék figyelembe, amennyiben több fajta napos jószágot rendelnek: tyúkféle, liba , kacsa, pulyka és gyöngyi csibe, az eltérő kelési időpontokból adódóan nem áll módunkban egy napon kiadni az összes rendelt (eltérő) fajtát. Az áthúzott kelési dátumra már nem tudunk felvenni rendelést. Keltetésre alkalmas, nagytestű, fehér-, halványszürke-, sötétszürke és tarka színű libák tojásai őstermelőtől eladóak. Ugyanitt ősi magyar fajta kacsák és ,,vadas színű kacsák tojásai kisebb mennyiségben, továbbá tyúktojások is kaphatóak. Mind vállalkozások, mind cégek számára lehetőség van bannerekkel történő hirdetésre, partneri kapcsolatokra, valamint tömeges hirdetésfeladásra eladó szárnyas hirdetési témában.


Regisztráljon nálunk, és ne habozzon hirdetést feladni a weboldal eladó szárnyas kategóriájában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések