2017. november 28., kedd

Lépcsőházi automata ár

A DIN sínre szerelhető lépcsőházi automata , valójában egy kikapcsolás-késleltető funkciót megvalósító időrelé, aminek lényegi szerepét az újraindítás lehetősége adja. A lámpa foglalat L csatlakozását megtápláljuk az automata 4-es érintkezőjétől indulva. Ha megvagyunk a feladattal elvégezzük a hálózati csatlakozást.


A szabvány szerinti Védővezető, Nulla majd fázis bekötésével. Ezt követően megindítjuk az elektron fiúkat a Finder lépcsőházi automata irányába.

Ebben a pillanatban. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. A lépcsőházi automata egy speciális elengedés-késleltető.


A CRM-lépcőházi automata a csehországi ELKO EP gyárában. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket.

GLE lépcsőházi automata ( SMD). Az ár egy darabra értendő! DIN sínre pattintható lépcsőházi automata időzítés: 1mp-percig feszültség: 230V~ 50Hz teljesítmény max. Ha hajlamos elfelejteni lekapcsolni a világítást, használja a CRM- lépcsőházi automatát.


Kopp lépcsőházi autómata. Lépcsőházi automata XBS Dim-5. A biztosítékok, kismegszakítók, Fí relék nélkülözhetetlen tartozékai lakásunknak.


Feladatuk áramkörök összekapcsolása, megszakítása, szétkapcsolása, villamos energiafogyasztók automatikus bekapcsolása, védelem a túlterhelés és zárlatok ellen. Ugyanebben a kategóriában találhatóak a villamos elosztó dobozok, amelyekbe esztétikusan helyezhetjük el a. A beállított idő eltelte után, a világítás kikapcsolódik. Vegye igénybe napi, heti és havi akcióinkat! Nálunk mindent megtalál.


Kínálatunkban több száz különböző gyártó termékét találja meg. Belépés Regisztráció Műhely Kosaram Újdonságok Akciók. Főoldal (itt vagyunk) T. Az eszköz két különböző módban működik: folyamatos és idő-programozott.

Az első mód lehetővé teszi, hogy a csatolt áramkört tartósan kapcsolják. A második mó melyet széles körben használnak lépcsőházakban, lehetővé teszi, hogy a csatolt. Hozzáadás a kedvencekhez-.


GLE-lépcsőházi automata. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések