2017. november 9., csütörtök

Elektromos csomagtér nyitás utólag

Csomagtér nyitó húzó-motor. Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi zárakhoz,riasztókhoz a csomagtér távirányítóval történő nyitására. A csomag tartalmaz db húzó motort, szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és kábelköteget biztosítékkal. Hogy tudom megoldani?


Van egy Ford Escort kombim amit saját kezűleg újítottam és szereltem fel minden modern kütyüvel. Már csak az elektromos csomagtér ajtó nyitása hiányzik, de amint néztem nem lesz egyszerű.

Elektromos csomagtér nyitás. Cromax autóalkatrész webáruház, autósboltok és autószerviz. Az elektromos zármozgatás bár elegánsabb, de meghibásodásra. Várható raktárra való érkezés: munkanap.


Kattintson és nézzen körül kínálatunkban! Magyarország legújabb használtautó adatbázisában! Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS036Ezzel a csomagtér nyitó elektro mágnessel, a riasztó, központi zár távirányítójáról egyetlen gombnyomással felpattintathatja csomagtartója ajtaját. Ki lehet kapcsolni a figyelmeztetõ hangot, ha az elektromos csomagtér ajtót használjuk.


A kikapcsolás után azonban körültekintõen kell üzemeltetni, mert figyelmeztetõ hang hiányában a nyitást és zárást nehezebben vesszük észre.

A mozgatómotor cseréjéhez le kell szerelni a csomagtérajtó kárpitját, lehúzni az elektromos csatlakozót, majd kiszerelni a teljes zárhidat, amelyre a VW Passat esetében például rászerelték a rendszámtábla-világítás elemeit is. A nyitás -zárás jelzése az irányjelzők felvillantásával - Relézett kimenetek! Vásárlás: Központi zár árak, eladó Központi zárak. Akciós Központi zár ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Elvileg a csomagtér nyitáshoz egy ún. A másik lehetőség, egy mezei központi zár motor. A készlet elektromos motor segítségével képes mozgatni a fojtószelepet, vagy e- gázas autóknál a gázpedált. Motor – és csomagtérzárak (Zár) széles választéka!


Biztos másnak is megfogalmazódott már a fejében a gondolat, hogy néha jó lenne ha nem kellene a kulccsal. Automatikus csomagtér nyitás. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A kéz nélküli nyitás funkcióval akkor is könnyen kinyithatja, illetve bezárhatja az elektromos csomagtér ajtót, ha mindkét keze tele van csomagokkal – csak el kell húznia a lábát a hátsó lökhárító alatt. FT(! ) Kompletten tudom adni az olajjal, csövekkel, plusz adom hozzá a hibás teleszkópot is! Konfigurátor Tesztvezetés Felszereltség.


Klímaberendezés manuális. Vagy új MITSUBISHI érdekli? A Ford kézhasználat nélküli csomagtérajtója érzékeli a kulcs közelségét, így elég elhúznia a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtér máris nyílik.


Használt MITSUBISHI személyautót vásárolna?

Központizár modul Központizár modul db távirányítóval, távirányítható vele az autóban már benne levő akár gyári, akár utólag beszerelt központizár is! Központizár vezérlő, Központizárak, Autóelektronika, elektromos alkatrészek, Motorolaj olajshop és autóalkatrész webáruház. Az olajshop webáruház széles olaj- és alkatrészkínálattal rendelkezik.


Az Olajshopnet a Depo-Autóalkatrész Kft online boltja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések