2017. november 10., péntek

Leroy cafe mammut

A minőségi vendéglátás elkötelezett híveiként ügyelünk az ár-érték arány megtartására, ami, magában foglalja a figyelmes és udvarias felszolgálást, az ételek minőségi alapanyagból való készítését és az ételadagok bőségét. A koronavírus miatti megváltozott nyitva tartásról itt tájékozódhat. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni.


Igen, ilyen egyszerű! Tudatosan terjeszkedve ma már az összes nagyobb plaza-ban megtalálhatjuk éttermeiket, melyeknek stílusa és hangulata, ha nem is mindenki számára megnyerő, de kétség kívül eredetiséget sugárzó. Nyüzsgő, baráti hangulat, trendi design, kiváló és állandó minőség. Jó ott lenni és jó ott enni.


A számtalan koktélspecialitás, a világszínvonalú italválaszték minden igényt kielégít. Budapest Lövőház utca 1-5. Good work a lunch during work hours! Salamander: eleganciakomfort.


Válaszd a kényelmet, és keresd a férfiasan elegáns, mégi. Rendeld házhoz ínyencségeinket, vagy Séfünk ajánlatát, és szállítjuk is. Minőségi ételek, minőségi italok, minőségi vendéglátás, rendezv. Weboldal: Weboldal megtekintése.


Hangulatos környezetben. Mammut utalványt elfogad. A fenti menükből informálódhat étel, ital és koktél kínálatunkról. Az oldal, az egér görgető gombjával görgethető.


A sushi az egyik legtrendibb étel manapság. Nem véletlen: egészséges, tápláló, létfontosságú vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag. Nyers halakból, tengeri állatok húsából, a legkiválóbb.


Az egyik kedvenc helyem az éttermek közül. Bárár szempontból a drágább kategóriába tartozik, de a kiszolgálást és az ételek minőségét nézve szerintem megéri betérni ide. Az étterem a mammut 2ben helyezkedik el. Mivel egy bevásárlóközpontban található, mindig zsúfolásig tele van. AZ étlapon változatos kínálat található, viszont nem az olcsó éttermek közé tartozik.


A kiszolgálással nincs probléma, a pincérek fel vannak készülve a teltházra, pörgetik a rendeléseket, s viszonylag gyorsan hozzák az ételeket is. Allee bevásárálóközpont földszintjén, hogy a minőségi vendéglátásról már jól ismert étteremlánc tradícióit és hagyományait tovább fejlesztve, a környéken lakó és dolgozó nagyközönséget a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Leroy Allee oldalán.


Megtudtunk, hogy mi újság a Mavirban, elmeséltük, hogy a CIB-ben mi a helyzet, ettünk egy jót, illetve megfigyeltük, hogy Berezcki Zoltán mit csinál a szomszéd asztalnál. Cortesi látványpékség. Jóasszony gyorsétterem.


Bevásárlóközpont II. Szeretettel várunk mindenkit, aki az üzletház nyüzsgésétől. LEROY CAFE (Mamut II.), tegnap óra. Egy kolléganőmmel beültünk kávézni. Nem sokkal később pedig megnyílt a WestEndben is található egységük.


A cég franchise rendszerben még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések