2017. november 14., kedd

Hőszigetelés dübel nélkül

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Az sem jó, ha a dübel túl hosszú, mert csak a dübel végének 5-cm-e nyílik szét a téglában, így fontos, hogy ne nyúljon be teljesen a tégla üreges belsejébe, ahol nincs ami megtartsa. A homlokzati hőszigetelés mechanikus rögzítésében egyre inkább teret nyernek a csavarral fixált dübelek.


A Lasselsberger-Knauf által kínált speciális kiképzésű csavardübelek süllyesztetten szerelhetők, azaz elhelyezésüket követően a hőszigeteléssel egyenértékű anyaggal zárhatjuk le őket - így a dübel hőhídmentesnek tekinthető. A 2-dűbel táblánként, a lemezek fele felületének geometriai közepébe helyezendő. Az ecotwist dűbelek élvonalbeli technológiát képviselnek. Ugyanazt a dűbelt tág határok közötti szigetelőanyag vastagsághoz lehet alkalmazni, gyorsan, tisztán, az anyag megrongálása.


Tárcsás dűbel Tárcsás dűbel homlokzati hőszigetelés rögzítésére. Cégünk kizárólag teljes kiszerelési egységekben szállít, ezért kérjük megrendelését a termékekek adatlapján található kiszereléseknek megfelelően adja le. Mellébeszélés nélkül profi szolgáltatás, profi kivitelezés, profi végeredmény Önnek. Egy munkanapon belül visszahívjuk és időpontot egyeztetünk. Minden munkafolyamatot, időben és költségekben is terve.


Szigetelésrögzítő dűbel műanyag szeggel. Elsősorban polisztirol homlokzati rendszerekhez, téglába és betonba egyaránt használható termék. A vízszintes felületeket, attikákat, falkoronát, párkányokat le kell fedni, hogy a felragasztott hőszigetelés mögé ne kerülhessen víz! Hőszigetelés élvédők: PVC hálós élvédők. Perforált PVC profil alkáliálló üvegszövet hálóval homlokzati hőszigetelő rendszerek pozitív sarkainak megerősítésére.


A glettrétegbe ágyazva növeli a sarkok védelmét, mechanikai ellenállását. Mivel az üvegszövet hálót nem kell rajta áthajtani, gyorsítja a. Másrészt a hőszigetelés felrakásánál a dübelek pontszerű hőhidakat (még ha csekélyeket is) képeznek, de speciális dübelekkel ki lehet ezt is küszöbölni: létezik ugyanis hőhídmentes dübel , valamint dübelfejre ragasztott hőszigetelő rendszer is. Az előzőnél a dübelfej besüllyed a hőszigetelésbe, utóbbinál a. Alápincézett épületeknél gyakran panaszkodnak a hideg padlókra.


Hőszigetelés dübel nélkül

Mivel a pincéket a legtöbb esetben nem fűtik, hőszigetelés nélkül a földszinti padló felülete hideg lesz. Ez nem csak energiaveszteség szempontjából kedvezőtlen, de mivel az emberi test folyamatosan itt van a legközelebb a határoló szerkezethez, hőérzeti. Tudni kell, hogy a dübeles rögzítés-kiegészítés, rontja a hőszigetelés hatékonyságát. Természetesen indítóprofil nélkül is lehetséges a hőszigetelő lapok alsó élének védelme. A magas energiaárak miatt ma már nem építenek új családi házat homlokzati hőszigetelés nélkül.


A falazó anyagok egy része már önmagában is megfelelő hőszigetelést biztosít. Ha pedig a falazáshoz használt építőanyag hőszigetelése önmagában nem elegendő, akkor külső szigetelés beépítésére van szükség. Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés esetén csak fém beűtőszeges dűbel alkalmazható a megfelelő rögzítés érdekében.


Hőszigetelés dübel nélkül

Mivel azonban a fém jó hővezető, hőhídmentes dübel használata javasolt, mert annak műanyag feje van. Szerencsére ma már olyan korszerű falazó anyagokból építkezhet, amelyek külön hőszigetelés nélkül is megfelelnek az egyre szigorúbb hőtechnikai előírásoknak is. Ha például a Porotherm vagy a Leier okostégláiból építi családi házát, akkor biztos lehet abban, hogy a fűtési számlája miatt nem kell aggódnia majd az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések