2017. november 30., csütörtök

Bontott hullámpala

Hullámpala bontott , jó állapotú eladó Szeged -Domaszék. Szállítás megoldható. Többféle olcsó, használt 1bontott hullámpala eladó. Mennyi a 1bontott hullámpala ára használtan?


Eladó új, használt és bontott hullámpalák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Eladó 250×1bontott hullámpala , jó állapotban kb.

Csongrád megyében a kiszállítás is lehetséges ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A pala mellett eladó a palatető gerincelemei is, szintén jó állapotban. Az ár elemenként 1. Ft, vagyis négyzetméterenként 5Ft. Mintegy 3m² eladó, akár egyben. Azaz az azbesztpala tetők bontása során nagyon körültekintően kell eljárni!


Mivel az azbeszt rákot okoz, ezért bontását, elszállítását és megsemmisítését is csak szakember végezheti. Ezért a termék nem csak új épületek fedésére alkalmas, hanem a régi hullámpala tetők felújítására vagy javítására is.

Ingyenes hullámpala árajánlat kérés, tegyen próbára minket! Rakattételes, kamiontételes vásárlás esetén további kedvezmények! Tovább a tartalomhoz. Laminált parkettázás, laminált paketta szakszerű lerakása, 1. Bontott jó minőségű hullámpala eladó ! A hirdető: Tulajdonos hirdetése.


Jó állapotú bontott hullámpala eladó! Felfelé nővekvő méretekkel minőségi hullámpala eladó. X110-es bontott magyar hullámpala olcsón eladó ! Eladó új és használt Építőanyag hirdetések - Hajdú-Bihar megye. Szeletelt bontott tégla, szeletelt téglaburkolat eladó.


Jó minőségű bontott hullámpala eladó. Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól,. Nagyméretű bontott téglából készített fal és.


Tekintettel arra, hogy bő tucatnyi vételi ajánlatot kaptam az anyagra (bizony, dacolva a rák veszélyével még ma is népszerű építőanyag, a bontott palának komoly piaca van), biztosra kívántam menni, hogy a pala valóban lerakóba kerül. Ezért személyesen, utánfutóval (két fordulóban) személyesen vittem el. Ezért például a tetőfedésre használt azbesztpala gyártását is betiltották, s világszerte programok indultak el az azbeszt kiváltására, az épületek azbesztmentesítésére. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee!

Looking For Clubvits? Everything Your Parrot Needs At Northern Parrots, Shop The Collection!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések