2017. november 23., csütörtök

Járda szegélykövek

Szegélykő, kerti szegélyek Szegélykő, kerti szegély értékesítés. Kiváló minőségű szegélykövek többféle méretben és színben. Méretre vágott tömbkövek. Járda és útszegélykövek, lépcsők.


Gránit szegélykövek. A gránit anyagok tulajdonságai közé tartozik az, hogy nagyon ellenálló, k.

Ft Állítva, járda szegélykőként, fektetve pedig felhajtóként is alkalmazható. ART:1- domború, egyene. A kerti szegélyeket kerti utak, járdák, kisebb autóforgalmú felületek megtámasztására, határolására, lezárására javasoljuk Önnek. Szegélykövek Szegélykövek széles szín és forma választéka.


Egyéb betonelemek Rézsűkövek és egyéb beton elemek széles szín és forma választéka. Er - Beton Térkő: A különlegesen kidolgozott és megmunkált betonköveknek mi vagyunk a szakértői. Magán és közterületre egyaránt ajánlott.


Galéria Nézze meg a további képet!

Megnézem a lapozható katalógusban. Minden típusú térburkoló rendszerhez remekül illeszkednek színben és formában is. Alkalmazásuk elengedhetetlen, ha egy burkolókő nem eg. Hullámos műanyag ágyásszegély. Mivel az ágyásszegélyek aljával kezdtem, ezért azzal is folytatnám.


Lépés - A szegélykövek lerakása Pontos elhelyezésük érdekében mérőzsineggel jelölje ki a szegélykövek nyomvonalát. Gumikalapáccsal tudja szabályozni, hogy mennyire álljanak ki a földből. A kövek egymás mellé helyezésekor ügyeljen arra, hogy egy síkban legyenek és függőlegesen fúródjanak a földbe. Vállaljuk út, tér, parkoló, garázsbejáró, járda stb.


A MUNKA FOLYAMATA: - Helyszíni szemle, amely során a térburkolat építése szempontjából fontos objektumokat mérjük fel, illetve tanáccsal látjuk el a térkő formáját, színét és a lerakás mintázatát illetően és mindezt teljesen ingyen. A térkövezés első lépéseként tűzzük ki a területet, ahová a térkő kerülni fog. Kerti járda készítése házilag.


Ezt követően jöhet a talaj kiemelése, ami hasonlóan egyszerű feladat, mint a kitűzés, tehát eddig bárki el tud jutni különösebb szakértelem nélkül. A Fehérvári úton, az Etele úti kereszteződés után egy szakaszon borzalmas állapotban volt a járda : a szegélykövek kidőltek, az alap megsüllyedt, az aszfaltozott felület veszélyesen lejtett az úttest felé, esős-havas időben gyakorlatilag járhatatlan volt. Aztán egy vezeték lefektetése miatt felbontották a járdát, majd - az előirásoknak megfelelően (?) - eredeti. Kültéri burkolatok Térkövek, járdalapok, szegélykövek. Kiemelt útszegély 25x30xcm.


Süllyesztett Útszegély 25x20xcm. Gyeprács 40x40xcm.

Termékeinket (térkő, járólap, betonelem) az alábbi kategóriákba rendezve találhatja meg. Kérjük, hogy az oldalon található részletek olvasása mellett keressen fel minket bizalommal az esetleges kérdéseivel, megoldandó problémáival. Cégünk műanyag öntőformákat forgalmaz, melyek sablonként használhatóak térburkoló kövek, díszlapok, szegélykövek , fedlapok, balluszterek, lábazatburkolók, lefolyóelemek műkőből vagy betonból történő házilagos, illetve kisüzemi öntéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések