2016. november 30., szerda

Üveg tárolóedény fedővel

Tárolóedény , edzett üveg aljjal és műanyag fedővel. A fedő bepattintható, így szivárgásmentes tömítést hoz létre. Az edények egymásra rakhatók. Kép Üveg tároló edény tetővel 2. Kerek, bordásfalú üvegedény szívvel dekorált porcelán tetővel.


Hengeres formájú üveg tárolóedény kerámia tetővel , kakas dekorral.

Légmentesen zűró üveg tároló doboz nemesacél, domború dekorációval ellátott tetővel. A híres Dressed kollekció része, melyben a régi formák egy. Blaumann részes üveg tárolóedény készlet műanyag fedővel. Tefal Bowl liter MASTER PH ÜVEG szögletes üveg – Edény.


A készlet db különböző. Az üvegedények használhatók befőttesüvegnek, a műanyag dobozok szemcsés anyagokhoz, a pléhdobozok pedig cukor vagy egyéb édességek tárolására. Befőttesüvegeink, tea-, kávé- és cukortartóink és üvegedényeink praktikusak és stílusosak.


Konyhád rendezett megjelenésű lesz, az ételeid frissek maradnak és modern, kifinomult és személyes darabjai lesznek az otthonodnak.

Nézd meg különböző stílusú, méretű és formájú darabokat a választékunkban. Tepsi üveg fedővel , amely gránitmintás tapadásmentes felülettel van ellátva. A tepsi indukciós alja tapadásmentes hőálló réteggel van fedve. Mosogatógépben mosható. A falak vastagsága mm, az alj vastagsága mm.


CLARENCE üveg tároló fedővel 10xcm. Ft - MARBLE márvány. Vásároljon üveg -kerámia termékeket! Leifheit és Perfect home tál befőttes üveg mécsestartó kávékiöntő a Vasedény webáruházában. Ft SNACK PACK uzsonnás doboz, világoskék-fehér.


Hőálló edények, sütőtálak. Csatos üveg tároló LINA 150ml vegyes színek A hermetikusan záró 1ml-es LINA üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen élelmiszerhez, legyen az fűszer, tészta vagy cukor, használható. Fermentáló edény szett, 9ml Ball mason jar befőttes üveg , reCap légzáró fedő, leszorító súly és tömörítő fa. Ez a Te fermentáló szette nézd meg!


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálo hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az üveg dombornyomott, kiváló minőségű olasz edzett üvegből készült.


Bormioli Rocco Evolution tégl.

A Tefal MASTER SEAL GLASS üveg tárolódoboz, nemcsak az ételek tárolására és szállítására alkalmas, hanem sütőben is használható. A kiváló minőségű boroszilikát üveg ütésálló, magas hőmérséklet ellenálló, tökéletes hőelosztással. Nem tartalmaz BPA-t 1-osan higiénikus, mosogatógépben mosható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések